Dobrih 8 let sem bil pri Mobitelu, od tega zadnjih par let na MPO in kasneje na SOS paketu.
Ko so se mi stroški že skoraj leto dni vrteli med 80 in 120EUR, sem naredil preračun in ugotovil, da bi moral priti pri TUŠu ceneje skozi. V račun sem vzel počasnejši prenos podatkov in slabšo podporo uporabniku glede dodatnih storitev (preusmeritve, Planet, ...).
Kljub začetnim dvomom mi v paketu 30 + 5 (GPRS) mesečno ostaja med 30 in 90 minut pogovora, 200SMS, 15-20MMS in par Mb podatkov. Pogovore navadno pokurim do konca (dam zadnji dan meseca telefon ženi, da pokliče naokrog kolegice, familijo
), ostalega pa ne. Naj omenim, da kolgom, ki so s podobno ali malo večjo porabo šli na paket 50, mesečno ostaja tudi preko 300minut pogovorov.
Naj poudarim, da (za razliko od prej, ko sem bil pri
M@) ne pazim ali kličem drugo ali stacionarno omrežje, kar mi precej pomeni, saj lahko normalno uredim zadeve s sogovornikom, pa naj bo ta pri Simobilu, Mobitelu, T-2, TUŠu ali stacionarcu.
Če potegnem črto - tehnično so določene pomanjkljivosti pri TUŠu (najbolj moteč je počasnejši prenos podakov), a brez kančka dvoma mi 3x nižja cena odtehta vse pomanjklivosti.
LP,
Milan