Dedek je delal samomor na AC (Šentvid)

modras

Zelenc'
22. mar 2011
10
0
1
Danes okol 19. ure se je starejši moški zapeljal s kolesom na AC, v tistemu času, ko sem jaz prišel je bil tam, ko je rdeča pika, smer Kranj, jaz smer Podutik.

A kdo ve, se je srečno končalo. Je klical sopotnik policijo pa so povedal, da so že dobil prijavo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.549
5.680
113
Nardil smo deal.....on se odkolesa na štajersko...pa tm poišče enga s sončnimi špegli...metr pa čevap ...pa ga utopi v dravi....pol ga pa povozmo

Kamele0N

23. jul 2008
42.549
5.680
113
Mhm.....drug teden prihajao še agenti Universal studia......za odkup licence....tko da drž pesti....mogoče sklenemo še enga

Kamele0N

23. jul 2008
42.549
5.680
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
demenca, izgubil se je, dobljen in odpeljan domov

Dej "razvesel" me da ste reveža pozdravl še s položnico
cheer.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.507
7.686
113
Policisti PPP so mu izrekli opozorilo. Ampak je itak vseeno ker pac ne more odgovarjat za prekrsek ce je le-ta posledica bolezni.... on se niti ni zavedal kaj pocne, verjetno je blo njemu dost bolj gorzno kot ostalim ki so ga srecali.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Pa mu ne bi vsaj bicikla zaplenli! Dedek skleroza bo naslednjič naredu pizdarijo zaradi bolezni...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.507
7.686
113
Na kaki pravni podlagi? Niti kot predmet storitve prekrška ga ne moreš vzet ker prekrška sploh bilo ni če ata ne ve zase. V galvnem konec dober vse dobro, ne vem kaj bi se tu zdaj razpravljali.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Mene jebete za 5 km/h preveč ob 02.30 sredi, ama res sredi ničesar, ker se pač zavedam. Deda se pa ne, pa se mu zato nič ne more zgodit. Bo pa v avto se vsedel, pa poradiral par peščev, pa spet ne bo kriv, ker se ne zaveda... pol pa ne vem, pol ga dejte v dom zapret, se bo vsaj tam po hodnikih ''nezavedal''....
rolleyes-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.507
7.686
113
Ne vem kaj točno ti ni jasno zdej. A ves kaj je to demenca? Clovek sploh ni vedel kje je. On tega ni naredil namenoma. Ni opravilno sposoben. Niso niti vedeli da je sel od doma. Ko so to ugotovili so obvestli policijo, se preden je bil ata na
AC. In ko je enkrat prilutal na AC mu 100% ni blo jasno zakaj je tok avtov ki vozijo proti njemu in tudi ni vedel kje je.

Jaz tega ne razumem, ti se sedaj dejansko jezis ker policija ni kaznovala bolnega cloveka?

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Kaj pa potem tak človek sploh dela zunaj sam, če je pa tako zelo bolan? Doma nima skrbnika? Je z zrdavniškimi potrdili tako bolan, da se ga ne sme kaznovat? Kaj pa bi se zgodilo, če bi ga kdo pri 110km/h povozil, tam pa je omejitev 100km/h? Bi bil kriv voznik zaradi neprilagojene in prehitre vožnje?

Potem je pa treba kaznovat tiste, ki so odgovorni za tako bolnega človeka, se ti ne zdi?

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Kaj pa potem tak človek sploh dela zunaj sam, če je pa tako zelo bolan? Doma nima skrbnika? Je z zrdavniškimi potrdili tako bolan, da se ga ne sme kaznovat? Kaj pa bi se zgodilo, če bi ga kdo pri 110km/h povozil, tam pa je omejitev 100km/h? Bi bil kriv voznik zaradi neprilagojene in prehitre vožnje?

Potem je pa treba kaznovat tiste, ki so odgovorni za tako bolnega človeka, se ti ne zdi?

467716-post_slo.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.640
215
63
Kranj
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:

TOČNO TAKO !!!!
467716-post_slo.gif

NEKDO MORA ODGOVARJATI, LAHKO BI BILO 100X HUJE....in bi najebal nekdo, ki bi tega ata ubil....itd..

Malo je treba na PREVENTIVI delat, ne ob 3 zjutraj kasirat za 5km/h itd.....Kazensko ovaditi SKRBNIKA.