debilni pasjeljubci v Navju

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pazi, da ti na iglo ne bo stopil
smile-1.gif

Pa, če bi? Malo ranice pa malo bo šepal, ne bo krize.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Šola igrišče napis "prepovedano za pse"....grem na sprehod po tem igrišču z psom, vrečka za sranja lepo s sabo, drekec poberemo.
Pogled po zelenicah: flaše, plastenke, papir...ja pes je res grd....ti ti grd pes.

Ergo: dvonožna životinja je 100x hujša od 4 nožca.

od flaš, plastenk in papirja, otroci ne bodo fasali notranjih zajedalcev, od cuckovih iztrebkov pa se tla lahko fino okužijo, otrok malo šlata, roka v usta, pa toxoria canis naredi svoje, lahko tudi z zelo hudimi posledicami...

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
saj ne, da bi zagovarjal smetenje po tleh, ampak vseeno (nehote) raje stopim na plastenko ali papir, kot pa na dasji drekec ali tisto, kar ostane za njim, ko lastnik počisti (kadar je bolj driskasto). sem pa opazil, da so se pasjeljubci že zelo kultivirali in pridno pobirajo drekce v bližnjem parku. zadnjič je ena gospa "spregledala", kako se je njen pes olajšal v parku in je hotela hitro oditi, pa jo je lastnik nekega drugega psa zafrkava, zakaj ne počisti za svojim psom, a za sabo tudi ne počisti, ter ji ponujal svojo vrečko, če je ne bi imela. žal česa podobnega pri kadilcih ni videti

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik sass pravi:
saj ne, da bi zagovarjal smetenje po tleh, ampak vseeno (nehote) raje stopim na plastenko ali papir, kot pa na dasji drekec ali tisto, kar ostane za njim, ko lastnik počisti (kadar je bolj driskasto). sem pa opazil, da so se pasjeljubci že zelo kultivirali in pridno pobirajo drekce v bližnjem parku. zadnjič je ena gospa "spregledala", kako se je njen pes olajšal v parku in je hotela hitro oditi, pa jo je lastnik nekega drugega psa zafrkava, zakaj ne počisti za svojim psom, a za sabo tudi ne počisti, ter ji ponujal svojo vrečko, če je ne bi imela. žal česa podobnega pri kadilcih ni videti
A kadilci ne dajejo vrečk tistim, ki "pozabijo" za 4GD (copyright
cool-1.gif

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Uporabnik Jado pravi:
Šola igrišče napis "prepovedano za pse" .... grem na sprehod po tem igrišču z psom, ...

Bukev vame, jst pa v bukev...
cheer.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
ahaa. Ampak ne po javnih površinah.
Javna površina je ravno tolk tvoja kot moja in od mojega psa, zato lahko js ščijem in kozlam, moj pjes pa serje gor
tongue-1.gif

....čeprav naš pjes redkokdaj serje na javnem, večinoma ga spuščam na zasebna, največ na sosedova zemljišča
cool-1.gif
..... da ne boš potem po forumih "jokcal" če dobiš kakšno položnico za tvoja kozlanja, scanja in za tvojega generatorja sranja.
... z sosedom se bosta pa že sama zmenila
evil.gif

hermann

Guru
19. mar 2014
9.743
6.639
113
kam lahko posredujem namig inkasantom? ne vem kateri so pristojni za delat red na temu področju

nimam nič proti polnjenju proračuna na tak način, bo potem treba manj davkov.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.637
214
63
Kranj
Kdo pa je rekel, da sem šel na igrišče? Hodimo na travnik ob igrišču, tam pa ni napisano, da je prepovedano
smile-1.gif

Nisem že prej napisal, pa verjetno ste spregledal dejstvo, da pobiramo drek? Folk pa meče smeti....to pa ne moti, a?

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Jado.... si pač priden, če pobiraš za sabo. Sicer pa, a mora vse pisat, da se ugotovi, da nekaj ni primerno.
Smeti tud motijo, če niso tam, kjer bi morala biti. Pa igle tud....
Verjetno nobenega ne motijo psi kot psi, pač pa lastniki.
Največ dela imajo lastniki z mobitelom takrat, ko njihov štirinožni generator na nekaj m2 zelenice na ulici, v parku,....... proizvaja 0,5kg dreka.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.616
4.572
113
50
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
kam lahko posredujem namig inkasantom? ne vem kateri so pristojni za delat red na temu področju

Ni zakona. Po občinskih odlokih pa so pristojni redarji.

Citat:
Uporabnik hermann pravi:
nimam nič proti polnjenju proračuna na tak način, bo potem treba manj davkov.

Gre v občinski proračun.

vandrovec

Pripravnik
19. jan 2014
672
12
18
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Šola igrišče napis "prepovedano za pse"....grem na sprehod po tem igrišču z psom, vrečka za sranja lepo s sabo, drekec poberemo.
Pogled po zelenicah: flaše, plastenke, papir...ja pes je res grd....ti ti grd pes.

Ergo: dvonožna životinja je 100x hujša od 4 nožca.

od flaš, plastenk in papirja, otroci ne bodo fasali notranjih zajedalcev, od cuckovih iztrebkov pa se tla lahko fino okužijo, otrok malo šlata, roka v usta, pa toxoria canis naredi svoje, lahko tudi z zelo hudimi posledicami...

Tudi ko pobere drek, ostane podlaga kontaminirana. To da vreča bolh ščije, očitno ni omembe vredno...

Še malo branja za lastnike štirinožnih generatorjev dreka: http://infokakec.wix.com/kakec#!o-kakcih/cl4l

EPA- Ameriška agencija za zaščito okolja je že leta 1991 uvrstila pasje iztrebke med odpadke enake nevarnosti kot so olja in strupene kemikalije.

Nekateri kmetje so celo tako nesramni, da poskušajo zaščititi svojo lastnino:

Citat:
En kmet je dostop do polja blizu nemške ceste pri šentvidu v lj onemogočil z razžaganimi vejami in ko sem eno sprehajalko vprašal zakaj to je rekla da je čisto alergičen na pse ki jih lastniki hodijo tja sprehajat.
Naj mi nekdo razloži to logiko ker meni ne potegne, kaj hudiča je lahko nekaj pasjih drekov tako motečih na njivi polni kravjih drekov in metana ki se pri tem sprošča?
Kaj je zdaj bolj škodljivo al v čem je tule fora, res mi ni jasn? Al gre le za golo žlehtnobo?
Pa v bistvu noben pes ne gre direkt na njivo

MON

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Men je pa luštno gledat naprimer blokovce v Litiji ko zjutraj sprehajajo pse po travniku da se poščijejo in userjejo...popoldne gredo pa nabirat regrat za večerjo....

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.642
3.099
113
v lokalni ostariji
rečeš lastniku nej ščeneta odvleče stran od krme pa te čukast gleda... ena se je pa še neki pizdila ko se je njeno ščene usralo men skoraj na vrt in sem ji rekel naj pospravi to da ne bo problemov

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Samo kaj je res narobe s tem folkom, da si tako želi imeti psa (ki je dandanes v 99% odveč) da je pripravljen za njim pobirat sranje in zapravit za njegovo zdravje več kot svoje?

To mi je tako kot bi danes nekdo še vedno na vsak način hotel imeti v bloku kokoši ali kravo.