Debi.li z Bolhe

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Tony_Soprano pravi:
Ma na bolhi je polno retardov....
Meni je ponujal uro z televizijo
confused-1.gif

Pa nisi menjal?
evil.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Za oglas bom vedno poslal sms v katerem bom vprašal prodajalca IZ KJE JE in KDAJ je možen ogled ali prevzem in seveda, če bo blizu mene ga bom poklical.
Koliko odgovorov dobiš?

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Verjetno te najprej vpraša za ceno ker ma eno ceno v glavi določeno in več kot tolk ne bo dal, tako da te najprej vpraša za ceno in če je tam nekje kot je pripravljen plačat potem še naprej sprašuje, da ne trati po nepotrebnem časa.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Hja, veliko čudnih klicev se res dobi na oglas na Bolhi, ampak proda se pa tam tudi vse mogoče...če samo pomislim, kako smo včasih prodajali čez Salomonov oglasnik, je Bolha super napredek
zmaga.gif

Kako stvar imam gor po eno leto in noben niti ne pokliče, potem pa bumf klic in takoj nakup
zmaga.gif
treba je vztrajat

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Benady pravi:Kako stvar imam gor po eno leto in noben niti ne pokliče, potem pa bumf klic in takoj nakup
zmaga.gif
treba je vztrajat
zmaga.gif

Meni je kulj, ker ne gre v smeti, temveč se stvari še uporabijo.
cool-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik leni pravi:
Jay že dve leti prodajam precenjeno stvar pa je še zdaj nisem prodal
wink-1.gif
Hehe, morda bo pa šlo.
Jaz pa prodajam precej malenkosti po par EUR, toliko da se naprej rabijo in ne gredo v smeti.
In potem se najde kakšen pametnjakovič in ga seveda zanima, če je zraven še ne vem kaj in če slučajno nima kakšne praskice.
priden.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
Zadnjič sem prodal svoj stari avto. Me je klical prvi kupec, da je na poti in bo čez kako uro in pol pri meni.
Malo kasneje me kliče drugi kupec, da je tudi na poti in bo žez dobre pol ure pri meni.
Ok, se mi je zdelo, da bo malce čudno, če se pri meni skupaj dobita ampak ok, če sta oba na poti kaj čem.
No, z drugim kupcem, ki je prišel prvi, skleneva kupčijo nakar pokličem prvega in se opravičim, da je avto pač prodan.
Baba (bile ja mamka, ki je za svojga sinka kupovala avto) me napizdi, ozmerja in začne težit s potnimi stroški. Nisem ga poslal v [censored], sem se pa še enkrat opravičil in zaključil pogovor.

Sem čuden jaz ali oni?

lp

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Oboji
grin1.gif
.
Jaz bi ta drugem lepo povedal, da je že nekdo na poti, hkrati bi pa še poskrbel, da bi bila naenkrat pri meni.
grims-1.gif

Manj.možnosti.za.cenkanje.press

vejca

Pripravnik
Moja izkušnja od pretekle nedelje. Soseda si je preko bolhe ogledala en mobitel nov ki bi ga kupila, ker sama trenutno ne more vozit ker je bila na operaciji me prosi če ga ji grem iskat v Kranj. Najprej pokličem tipa ki telefon prodaja in ga povprašam če ima račun in garancijo ter če dela na vsa omrežja in on mi zagotovi da vse to ima. Se zmeniva da pridem v Kranj čez 1 uro in da se dobiva pred Dipotom ker edini to jaz poznam. Ob dogovorjeni uri preidem pred trgovino in njega nikjer, ga pokličem in mi odgovori da pride čez 10 minut. Ko ga čez 20 minut še ni tam ga zopet pokličem in mi pove da sigurno pride za 15 minut a se pripelje čez pol ure in brez telefona, češ da je bil na poti da ima telefon doma in naj se zapeljem do njegovega doma.
Ko mi iz stanovanja prinese telefon jaz vanj vstavim svojo sim kartico in jo telefon ne zazna. Telefon je bil zaklenjen na simobil, našel ni niti polnilca da o računu in garanciji ne govorim. Baje jo sploh ni dobil.
[censored] na kubik.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Oboji
grin1.gif
.
Jaz bi ta drugem lepo povedal, da je že nekdo na poti, hkrati bi pa še poskrbel, da bi bila naenkrat pri meni.
grims-1.gif

Manj.možnosti.za.cenkanje.press

Eni so pa prav zviti.
Ko sem prodajal neko malce bolj vredno stvar po ugodni ceni, me je nekdo klical, se pozanimal o zadevi in rekel, da bo kupil. Zmenila sva se za 12.00 uro in sem mu rekel, da ga bom počakal.
Nato kliče še eden in sem mu rekel, da sem nekomu obljubil ob 12.00 uri, da pa lahko pride ob 12.30.
No in ob 11.50 pride kupec in reče, da je malo zgoden. Zmeniva se, plača in gre.
Ob 12.00 pride še en kupec. Izkaže se da tisti, s katerim sem bil res zmenjen ob 12.00.
Bruka
uf-1.gif