Dealextreme... kako je kaj z njim??

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Moje posiljke pa se kar ni
frown-1.gif
Do konca tedna se pocakam, potem bom pa res vzel refund (prodajalec ga je ze ponudil).

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.387
5.662
113
Citat:
Uporabnik shift pravi:
dej malo povej kako deluje ta elm 327
confused-1.gif

Moj za 1x na polici......nimam laptopa....se pa menva z kolegom da bova na njegovem sprobala!

Kolegu za katerga sem usput naročil deluje.......bl jo problem najdt taprav scrackan programček ki ti to bere....za 1x imam enga ki ma mal hroščev..zmrzne po 5ih sekundah če daš da ti sprot kaže obrate...temperaturo....temp. olja....porabo...itd.....če daš pa da prebere 1xtno pa ni blema.....kolega pa sporoča da je že našu boljšega in da deluje BP.

Enako je odvisno od programa če ti prebere vse napake na motorju...za ene znamke bere za druge ne zazna.....ampak to je bl problem z softwareom (samim programom) ne hardwareom (elm327)

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Meni je deloval dokaj vredu, povezal sem ga brez problema in tudi vse parametre je kazal.

Na BMW3 mi pa ni zaznal nobene napake, čeprav je svetila lučka za airbag in tudi pobrisati nisem mogel napake.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
S katerimi avtomobili pa dela tole? Jaz bi nekaj poceni za renaulta, pa baje taka reč ne obstaja... Ibiza pa dela s kablom za par €.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.387
5.662
113
Ravno za ta PCMSCAN pravi kolega da mu deluje v redu!

Z Scanmaster ELM pa so ble vsaj pri tej verziji ki jo imam sam problemi pri real time odčitavanju

Etak je pametno imet par teh programčkov za vsak primer
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.263
339
83
Na navadno strešno jo obesi (če govoriva o isti stvari in si kupil dvb-t z tavelikim vtičem - če imaš tamalega bi se mogoče kak adapterček našel - pod privat). Jaz imam praktično idealne pogoje, pa priložena antena dela na 80% signalu. Strešna pa seveda na 100%.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Pri meni je bila antena, ki je prilozena tunerju, ravno na meji (ne)delovanja, doma narejena (yagi-uda) je pa znotraj sobe obrnjena priblizno proti Krvavcu (lahko kot spreminjam za vsaj 10 stopinj levo in desno od tistega, kar mislim da je prava smer, brez da bi vplivalo na delovanje), med mojo anteno in oddajnikom je vec notranjih sten in ena zunanja in vrh enega bliznjega hribcka, dela brez problema tudi ce hodis okoli nje, kar je tisto prilozeno "ubilo". Preracunana je na multipleks A za Gorenjsko (~600 MHz). Dimenzije so cca. 3/4 metra v dolzino, 1/4 v sirino, torej nic pretirano velikega.

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
S katerimi avtomobili pa dela tole? Jaz bi nekaj poceni za renaulta, pa baje taka reč ne obstaja... Ibiza pa dela s kablom za par €.
Na Renaultu je delalo b.p.
Vidiš lahko vse, nisem pa prepričan, če lahko brišeš tudi napake.
Ti pa kaže hitrost vsakega kolesa posebaj, temperaturo zraka, zraka pri vstopu v filter, hladilne tekočine, olja, pritisk, itd... Bi moral imeti car pc, pa bi bilo tole idealno
cool-1.gif

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
na zadnjega....

včeraj sem se registriral in nekej naročil pa sploh ne vem če sem....denar je sicer odtrgan iz PayPala.....
nikjer nisem izpolnil svojih podatkov ob registraciji....ob naročilu pa tudi ni nikjer bila ta možnost....iz košarice direkt na PayPal in to je to...
confused-1.gif

zdej pa tud ne najdem kode naročila, da preverim....
frown-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Paypal posreduje tvoje podatke, vecina prodajalcev sploh ne posilja nikamor drugam, kot na tisti naslov, ker bi lahko sicer nekdo dobil dostop do tvojega arcuna in zase anrocil kup stvari ... varnostni ukrep pac.

Na e-mail naslov, s katerim si se registriral (in ga vpises tudi ob prijavi v Paypal), si moral dobiti potrdilo placila od Paypala s podatki vred. Preveri SPAM filter.