Davek na oddajo nepremičnin

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
No torej... meni se zdi logično, da lastnik stanovanja poravna stroške, ki so fiksni. Najemnik pa poravna stroške, ki so nastali zaradi bivanja v stanovanju. Lastnik stanovanja pač postavi takšno najemnino, da pokrije lastne stroške ter zraven zasluži, kolikor pač želi zaslužiti.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Če imaš pa prazno stanovanje pa nimaš izgube?
grin1.gif
Raje imam prazno kot da vsakic moram obnavljati ko gredo najemniki ven. Plus to da ko kaksna pipa crkne cev pusca karkoli se pokvari jaz na svoje stroske popravljam.

Ce je stanovanje prazno so stroski tisti minimalni pa ce idstejem obrabo stanovanja in opreme nevem ce res ni bolje da je prazno
confused-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Aja vse napisano se napeljuje na to ce bodo najemnine nizje,
da ne bo pomote
smile-1.gif
Jah, najemnine so že nižje, in kot izgleda gredo še vedno dol.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Je res nsamo 100x bolje prazno stanovanje in zguba, kot pa nemogoč živce parajoč najemnik, ali pa tak, ki več ne zmore plačevati in govori drug teden bo.........

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
Evo letos sem pa zamudil z oddajo obrazca
frown-1.gif

Se je že komu zgodilo? Upam da mi jutri ne napišejo kazni.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ni tak hudo.

Maš tam opcijo na obrazcu, "samoprijava", "po preteku roka"...

In daš po preteku roka pa te bodo "spustili"

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.548
434
83
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Če imaš pa prazno stanovanje pa nimaš izgube?
grin1.gif
Raje imam prazno kot da vsakic moram obnavljati ko gredo najemniki ven. Plus to da ko kaksna pipa crkne cev pusca karkoli se pokvari jaz na svoje stroske popravljam.

Ce je stanovanje prazno so stroski tisti minimalni pa ce idstejem obrabo stanovanja in opreme nevem ce res ni bolje da je prazno
confused-1.gif

stara tema pa vendarle: ja, potem se pa dogaja, da je tako kot pri meni: pod mano ima kolega 15 let+ prazno stanovanje, zraven njega enako. Stroški so pa še vedno, sedaj smo (ker je zakon na 5 let) menjali kalorimetre komplet z ventili, 370€
da ne omenim, da je spodnji imel zamenjanega pred nekaj več kot 5 leti, gor pa za dva dni porabe

kolega pod mano je res kralj : zraven ima celo garažo in 20 let zariban avto notri: sem mu ponudil 100€ + odvoz vozila + najemnino za celo leto, pa se ne da :D