Neumnost brez primere ......... delam sam pri sebi, kar hočem in kakor sam razvijam, bi pa silno rad zaposlil tudi več ljudi z znanjem pa takih enostavno ni, dobiš samo uslužbence od 8 h do 16h, ki bi vsi veliko plačo, brez efekta in vsekakor plača naj ne bo vezana na uspeh skratka sociala, ko pa bi ljudi vezal na realizacijo, nove posle, katere je seveda možno pridobiti na menarodnih trgih, pa vsi mrknejo in ne bi .................... ja vsi bi državne službe............ brez odgovornosti, 8 h - 16 h ..........brez plačila po uspehu..........
.......tako, da mi ne o tem......... zvezd, kot je npr. Zidar iz SCT-ja, Boscarol iz Pipistrela, in še kdo (napisal sem njega za primerjavo, da razumeš, ker ne želim razkrivati in razglabljati svojega dela) , pa čeprav za nekatere celo tiranov, je malo so pa NEZAMENLJIVI, celo z goro ljudi !
.......tako, da mi ne o tem......... zvezd, kot je npr. Zidar iz SCT-ja, Boscarol iz Pipistrela, in še kdo (napisal sem njega za primerjavo, da razumeš, ker ne želim razkrivati in razglabljati svojega dela) , pa čeprav za nekatere celo tiranov, je malo so pa NEZAMENLJIVI, celo z goro ljudi !