ClipchampBaje je še en Microsoftov. Free. Probaj najti.
Lahko poveš kam si to priklopil in kje si speljal kable ?Imam sedaj ene dve leti v taki obliki, niti ne vem več, imam pa sony različico. Vzel zaradi neopazne integracije v avto...
Yimiroad VW17-4K 2160P Edition Wifi Car Dvr Auto Dash Cam Camera For Volkswagen VW 76mm Passat Golf Touran 2015-2024 10% Cars - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Sem že posredoval.Torej je kar nekaj kamer. In marsikaj posneto.
Ali bi posredovali posnetek nesreče? Komu?
Seveda prostovoljno!
po vogalih do varovalkLahko poveš kam si to priklopil in kje si speljal kable ?
Torej nisi napeljal pod airbagi ?po vogalih do varovalk
Torej nisi napeljal pod airbagi ?
Sem videl da se da priklopiti tudi na napajanje od senzorja za dež pa sem mislil da imaš ti tako.
Jaz sem vzel 70mai A810 in 4G napajalni modul. Odlično deluje, imas razne parking nastavitve in online obvestila z fotko vred takoj na telefonu ob kakšnem alarmu. Rabis pa Sim kartico za podatke.Ve kdo kje bi se dalo nabavit blackvue kamere? Njihova online stran pošilja v vsako luknjo razen našo.... Tudi na njemačkem amazoni ni. Nekaj se dogaja.... https://shop.blackvue.com/shipping-countries/
Nekaj moram nabavit. Vantrue, Vifo je za dobit, Thinkware in blackvue pa zgleda težko. Preferiram jih zaradi online povezave in parking notifikacij, čeprav nisem ziher če sploh deluje v Sloveniji.
Drugače pa tudi čakam na prve teste Vantrue E360. Najbolj važen mi je parking mode.