Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Sem tud sam naročil tako, še čakamČeprav, če bi garfild prej prilepil link, bi to naročil, pomojem ista, samo angleški jezik?
Ps: 70 minut potem pa?
Potem pa presname najstarejši posnetek.Citat:
70 minut potem pa?
Za samo kamero me ne skrbi.Citat:
Predvsem bova primerjala se mi zdi, komu bo dlje zdržala
Citat:
Uporabnik bertoncl pravi:
KSZ: Če naročiš to z indiegogo linka, plačaš še DDV, če pa z gearbesta iz EU skladišča pa ne, ali se motim?
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Citat:
KSZ: Če naročiš to z indiegogo linka, plačaš še DDV, če pa z gearbesta iz EU skladišča pa ne, ali se motim?
Ja, Indiegogo bo zagotovo DDV, ampak imam raje ANG verzijo... EU skladišče pa koker kdaj...
Citat:
Citat:
Citat:
Ja, Indiegogo bo zagotovo DDV, ampak imam raje ANG verzijo... EU skladišče pa koker kdaj...
Bom tudi jaz naročil eno. Če želiš, mi lahko daš tvoj "refferal link", pa boš dobil 16gb microSD zraven gratis, če prav razumem
Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
Potem pa presname najstarejši posnetek.Citat:
70 minut potem pa?
A ja, posnetki so po 1 minuto dolgi.
Ima g senzor, če kaj zazna, spravi tisti posnetek v posebno mapo, da ga ne zbriše.
Lahko daš tudi 64GB kartico, bo 10 ur gor.
Citat:
O hvala!
da vidimo če bo kaj iz tega
Link za naročilo 70MAI če se preko moje kode proda več kot ena dobim kartico
p.s. pripelji vsaj dva in dobiš bonus, pa to ni piramidni sistem
Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
Minutni posnetek je cca 116MB velik. Pol pa računaj.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Se mal ohlajam
40 kitajcu
10ddv
10 nasi posti pa si na
60
Pa bos iz posnetka v nocnem casu tezko celo znamko in barvo nasproti vozecega avta prepoznal, kaj sele reg.st.
Poglej si od 15min dalje.
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/NQ7Ocj4J_54" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Za sicer se nekoliko slabsi posnetek se pa za "pol" cene dobi tudi pri nas kamera. Sem vzel jeseni eno na MV za nekih 26 evrov.....
Na moji se sicer da nastavljat osvetlitev, ampak ne bom za vsako nocno voznjo spreminjal osvetlitve in potem nazaj na dnevno. In se bojim da v drugih videih kjer je boljsi nocni posnetek, da so v nastavitvah nastavili na vecjo obcutljivost.