Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Narobe si razumel XXXLovo sporočilo - al po domače: ju miset de pojnt
Težava je v tem, da nekateri zahtevajo absolutno in striktno upoštevanje pravil, ko pa pridemo do njih samih (ali vrste vozil, ki jih preferirajo) pa so "lastne prilagoditve napačnih in neumnih pravil" dovoljene ozr. celo zaželjene.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Jaz se pa raje na svojega (prastarega hardtail) gorca usedem, pa nimam problemov s kolesarskimi stezami ...
Citat:
S kolesi ni dovoljena vožnja v naravnem okolju zunaj naselij, zunaj vseh vrst cest, zunaj kolovozov in poljskih poti. Prepoved velja tudi za gozdne in planinske poti. Parkiranje ali ustavljanje v naravnem okolju je dovoljeno le v pasu največ 5 metrov od vozišča, če temu ne nasprotuje lastnik zemljišča in če je to v skladu s predpisi o varnosti cestnega prometa.
Citat:
Uporabnik jekleni pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Jaz se pa raje na svojega (prastarega hardtail) gorca usedem, pa nimam problemov s kolesarskimi stezami ...
Točno tako. Sam se usedem v svojega humvija pa nima težav - sploh - z luknjastimi cestami in neutrjenimi bankinami. Eni pa, eni odpirajo ločene teme, v katerih kličejo na odgovornost cestarje in bemtijo čez Apolote, ki da jim dajejo potuho.
V bistvu je bilo takole:Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Hvala bogu za avtocestne kamere, ker mu je policajček verjetno že pisal kazen zaradi oviranja intervencije ...
Citat:
Druga nesreča se je zgodila skoraj na istem mestu kot prva, le da v smeri proti Ljubljani. Povzročil jo je voznik, ki je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v policijsko vozilo z vklopljenimi modrimi lučmi. Policisti so namreč tam umirjali promet in opozarjali na oviro na cesti zaradi prve nesreče. V tem trčenju se je lažje poškodovala policistka.
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Potem se lepo prosim malo manj napenjaj proti kolesarjem, ali pa enkrat za spremembo posadi rit na kolo pa naredi kak krog recimo iz Tacna proti Šentvidu, po kolesarski seveda. Jaz ti dam specialko, ene pajkice bomo tudi za tvojo rit našli, zračnice, gume in platišča boš plačal sam... Ali pa AM, pa boste imeli super prispevek...
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Klanca, ki bi si to ime zaslužil, tam ni. Se pravi, tistih 10km/h kot si se ti peljal po kolesarski bi bilo pa res vseeno, če greš peš. Lahko pa mi daš tvojo specialko, pa ti bom pokazal, kje so težave.
Sicer si specialko ti videl samo skozi vetrobransko steklo, ampak pustimo to...
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Potem se lepo prosim malo manj napenjaj proti kolesarjem, ali pa enkrat za spremembo posadi rit na kolo pa naredi kak krog recimo iz Tacna proti Šentvidu, po kolesarski seveda. Jaz ti dam specialko, ene pajkice bomo tudi za tvojo rit našli, zračnice, gume in platišča boš plačal sam... Ali pa AM, pa boste imeli super prispevek...
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
S specialko gre. Saj je killakhan povedal... da je enkrat sanjal...
P.S. Aja, pa v klanec ne gre, pravi, da je prestrmo...
Haha, optimist.Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Upam, da so goljufivi kljukci v policijskem vozili dobili odpoved. Takšen lažljivi policajček enostavno ne more več pošteno opravljati dela na pošten način. Torej je povsem odvečen cuzač proračuna.