darovanje

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.231
11.257
113
če je huda, osebno razdeliš seme. Če ni huda, pa se je potrebno vprašat o smislu nadaljevanju vrste.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.105
464
83
45
dolenska
He, na srečo prijateljev imajo imajo vsi kr dobre babe, sam to ni to. Tale darovanja semen je za moje pojme butasto u nulo. Tm, po vaseh, mestih, mostovih, ulicah,... pa gledaš mulce, ki niti cunj nimajo dovol velikih, kje je še higijena,... Na te pa noben nič ne pomisli. Vsaj pari ne, ki se matrajo ali celo ne morjo met otrok. Posvojitev pa na dolgi rok dobivajo "starši" ki je precej vprašljivo vse skup.

Je tole kr fina tema, da se mal vprašamo kako pa kaj.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ampak, resno-kdo bo šel nekam v bolnico si ga na roke metat za brezveze?

Ajd, da bi dobil kakih 50€, da bi si potem privoščil kurbo, ne rečem. Tako pa...
Kot da po darovanju potrebuješ še kurbo, ane?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Raj kako luštno medicinsko sestro.
grin1.gif

Lej, men ni problem it na krvodajsko, ampak take vrste darovanje mi pa res ne potegne.
tongue-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Ksz

men vse kar je tu najvecji problem je to da pac je to pol tvojega otroka potem nekje k ti nimas z njim nic

a to bi te motilo?

Ja ce me resno sprasujes, seveda da bi me motlo, oziroma je to edina blokada zarad katere to nikoli nebi sel naredit. To je isto kot da se fukarim okol brez zascite pa mam polno sinov okoli.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Viper pravi:
jaz darujem eno ledvico!

Dej ne se zajebavat iz takih stvari. Prvič te lahko še kdo resno vzame, drugič je pa tako, da usoda poseže vmes in imaš namesto ene viška eno manjka (beri: rabiš sam eno).
Iz takih stvari se ne dela norca, da ne postaneš na koncu norc sam.