Darilo za birmo....

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Daj mulotu denar, pa naj si sam kupi kaj rabi/si želi.

Sicer pa gres lahko tut v recimo kako trgovino z tehnično trobo, recimo BigBang, kupis
dobropisa za 1000k€ in to je to. Oz. 500€ mu daš v kešu, 500€ pa v darilnem bonu.

Če pa hočeš nujno nekaj kupit, pa idi v tur. agen. njemu in se recimo njegovim 3-4 kolegom
počastiš gardaland, poknes jih na avtobus od agencije, pa je to to
(stane pa mogoče 60€ po glavi), mu daš še 200€ tako za zraven, ko se vrnejo
pa še mu prtisni enega violčnega v kuverti, pa si rešen...

Tak je moj predlog.

Razne biblije, zapestnice, verižice... To ne vžge več, boš samo staromoden izpadel...

B81

22. jul 2007
37.003
10.534
113
KSZ

Dandanes pa ni prevč lepo it k birmi, včasih so BT-ji in ATX-i padali
grin1.gif
to je blo veselja...

Garfield

Pripravnik
19. avg 2007
223
0
16
Prijatlu od fotra je boter dal ročno uro za tisti dan, pa še z motorjem ga je peljal en krog. Res pa je, da je blo to cca 50let nazaj.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Ne maram teh cerkvenih sranj, zdaj pa še mamo za fotkat to. Začne se jutri, samo mene pustijo pri miru falabogi. Sumim pa, da za prvi maj ne bom fraj, ampak bom fotkala neko birmo karneke
bonk.gif

waters

Pripravnik
31. dec 2007
42
0
6
Moj predlog je sledeč. Izlet -romanje za botra in birmanca v kakšno izmed romarskih središč. Ala Fatima ... Oba bosta malo poromala, se družila in nekaj videla. Tehnika zastara, cash odleti a spomini ostanejo.

LP

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Ne maram teh cerkvenih sranj, zdaj pa še mamo za fotkat to. Začne se jutri, samo mene pustijo pri miru falabogi. Sumim pa, da za prvi maj ne bom fraj, ampak bom fotkala neko birmo karneke
bonk.gif

Problemi v družini ?

evil.gif