Darilo ob doktoratu

FRooT

Pripravnik
19. avg 2007
507
8
18
Citat:
Uporabnik rainbow pravi:
Sicer ni na hec, pa vseeno - slovenski naložbeni srebrnik?
Sam menda so razprodani....al pa mogoče kak drug kovanček te vrste. Pa če ga najdeš (stane 21€), lahko še kakšno traparijico zraven...

Niso razprodani ! .. prva serija je bila razprodana .. druga je v prihajanju .. tekom meseca .. več na PM !

P.S. : .. več jih je .. vprašanje kateri srebrnik :D

Lp M.

LP M.

tony

Guru
23. jul 2007
9.750
1.535
113
Tukaj bom prvič v lajfu zvenel ko MalcomX, in rekel, da ne glej na vsak cent, no...
rolleyes-1.gif

Moj predlog je ali bon za big bang (lahko se zmenite z žlahto/prijatelji) in skupaj prispevate nekaj stotakov bonov, kar je recimo polovica plazme (ali pa bilokakšne bele tehnike, ker BB tako prodaja vse
tongue-1.gif
)...

Meni bi bil drugače kul predlog tudi en fancy pisalni pribor... Tukaj imaš sicer dilemo, ker če kupiš npr. nalivnik, je jasno, da z njim 99% ljudi danes ne bo več pisalo vsakodnevno... Jaz bi predlagal kakšen fancy Parkerjev keramični (ali kakšen je že tisti malo bolj "tekoč" kemik) svinčnik, ker s takšnim pa lahko pišeš vsak dan... Povem samo še, da se bo razlika med takšnim za 5, 50 in 100 EUR itak videla še iz aviona...
zmaga.gif

Še BTW.: sicer pa vse pohvale, da razmišljaš o tem, vse kar se jaz dobil za diplomo, je bilo nekaj stotakov od stare mame (večna ji hvala
cheer.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Glej jaz se sploh ne bi drkal, najboljše da se skupaj zberet in ji kar nov avtomobil kupite! Punca je bila pridna saj je doktorirala in zasluži si bogato darilo oz. nagrado od vas
hysterical-1.gif
Kaki problemi, ne me jeb**!

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Najbolje da ji kupite nalepko s priimkom za vrata. Dr.Whatever
smile-1.gif