Darilo ob doktoratu

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
Živjo!

Kaj dat prjatlci ob doktoratu? za ne preveč denarja, tam ene 50eur pa fajn bi blo, da je mal na hec.

lp

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.421
5.657
113
Murko da ji zapoje
smile-1.gif

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Sicer ni na hec, pa vseeno - slovenski naložbeni srebrnik?
Sam menda so razprodani....al pa mogoče kak drug kovanček te vrste. Pa če ga najdeš (stane 21€), lahko še kakšno traparijico zraven...

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
priceless!
evil.gif
Sam 50 ojrov ne bo dovolj

Za murkota, dušo prodano? je 20 dovolj, če le prideš po njega, ker nima izpita za avto,...

Ta duša prodana računa okoli 400€ za kakšno uro gobcanja + ene dva zapeta komada.

on topic

Če za prjatlco ne znaš kupit darila ga ne kupuj, ker če je tolk ne poznaš, bo uredu tud če prazn prideš.

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.064
416
83
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
kak dost velik USB ključ za razna arhiviranja nikol ni napačen

To je darilo ob doktoratu? Skoraj tako kot bi ji 5 let nazaj kupil 10 cd-jev. Itak pa te usb-je danes dobiš že na vsaki promociji. Jih je še preveč.

Knjiga je vedno lepo darilo ali pa kako lepo pisalo (kuli/nalivno pero) a bo 50€ mogoče malo premalo. Vendar vseeno poglej se tudi za to ceno najdejo lepa predvsem pa kvalitetna pisala.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Nisi nam zaupal kakšne vrste prijatlca je in kakšna čustva gojiš do nje... Morda pozabi kakšna darila, preveč otročje saj nista več 10 stara se strinjava? Morda jo pelješ na kakšno posebno večerjo v kak poseben ambient ali poseben kraj in proslavita. Seveda 50tka ne bo dovolj.. Ampak saj pravim, odvisno kakšna prijatlca je in koliko si pripravljen dat zanjo.. Razna neuporabna darila ki se največkrat tako ali tako zavržejo so meni že malo out. Nevem, sem pač mnenja da lahko človeku pokažeš na drugačen da si zanj vesel in da ti njegov dosežek veliko pomeni kot pa s poceni kramo. Verjamem da če jo povabiš nekam na nek poseben kraj da si bo to za vedno zapomnila, morda si še kak govor pripraviš
wink-1.gif
in... Ampa kot sem rekel odvisno od situacije kdo sploh je ona!

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Nisi nam zaupal kakšne vrste prijatlca je in kakšna čustva gojiš do nje... Morda pozabi kakšna darila, preveč otročje saj nista več 10 stara se strinjava? Morda jo pelješ na kakšno posebno večerjo v kak poseben ambient ali poseben kraj in proslavita. Seveda 50tka ne bo dovolj.. Ampak saj pravim, odvisno kakšna prijatlca je in koliko si pripravljen dat zanjo.. Razna neuporabna darila ki se največkrat tako ali tako zavržejo so meni že malo out. Nevem, sem pač mnenja da lahko človeku pokažeš na drugačen da si zanj vesel in da ti njegov dosežek veliko pomeni kot pa s poceni kramo. Verjamem da če jo povabiš nekam na nek poseben kraj da si bo to za vedno zapomnila, morda si še kak govor pripraviš
wink-1.gif
in... Ampa kot sem rekel odvisno od situacije kdo sploh je ona!

Mislim, da je tvoj odgovor bolj povedal kdo si ti
hysterical-1.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
ksz

v bistvu je od moje punce prjatlca tko, da sprašujem za njo.
Saj sem rekel, 50EUR ni veliko tako, da skoraj mora bit en afngunc.

Ideja z zemljevidom ni slaba
wink-1.gif

lp

hgard

Guru
22. jul 2007
4.096
590
113
Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:
Karto Ljubljane, z narisano potjo do centra za zaposlovanje
grin1.gif

Ali pa kar navigacijo in že nastavljen POI centra za zaposlovanje
smile-1.gif

Čeprav za 50 evrov bo treba najti kakšno rabljeno.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Darilo:

Če kupuješ sam, je super darilo karkoli iz Rogaške kristal. Zanjo bo spomin, ti boš pa tud zadovoljen, da si dal nekaj dragocenega iz rok.

Če vas je več, ji kupite nekaj konkretnega. Od bonov v Big Bangu, do bonov za kako potovanje.

grin1.gif

excalibur

Pripravnik
24. sep 2007
321
0
16
je ni
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ah potem pa se ne trudi, saj ima punca svojo glavo kaj?
wink-1.gif

Ne razumeš človeka - hoče imet pač svoj mir in prej kot bo povedal idejo za darilo, boljše bo zanj
grin1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Potem pa naj njegova punca prijalci naroči nekega table dancerja! Če je doktorirala potem najbrž do sedaj ni kaj dost tega videla (ali pa se motim) in bi ji znalo popestrit življenje. Bi se morda celo za kakšnih 50€ dalo zmenit
evil.gif