Danska sramota

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Žalostno, a si tudi ti funkcionalno nepismen?

Da, ubijanje iz užitka se ne pojavlja samo pri človeku, ampak tudi pri živalih. To je dejstvo.

Svojega osebnega mnenja s to izjavo nisem podal, torej nisem nikjer napisal, da odobravam pobijanje živali/ljudi iz užitka. Got it?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Danes je moderno in se zagovarja: bel avto, blond vakumska picka, ta'beli pa audi.

Se pravi, ce fantu kupimo belo vakumski onaniralni pripomoček z blond dlakami pobritimi v lik škofa Rožmana, na kateri so uhancki v obliki audijevega logotipa... bo pol dal mir?
smile-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Fante, že s tem, ko si se šel obešat na mojo izjavo, si pokazal, da do določene mere to pobijanje opravičuješ, face it.
smirk-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Danes je moderno in se zagovarja: bel avto, blond vakumska picka, ta'beli pa audi.

Se pravi, ce fantu kupimo belo vakumski onaniralni pripomoček z blond dlakami pobritimi v lik škofa Rožmana, na kateri so uhancki v obliki audijevega logotipa... bo pol dal mir?
smile-1.gif

OK; tebi pa kupimo en moder vakumski onaniralni pripomoček v obliki analne odprtine, ki je obkrožena z 12 zvezdicami, naokoli pa pobrita v lik Kipa svobode.
bonk.gif

Lepo vreme in dogaja, ane.
wink-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Fante, že s tem, ko si se šel obešat na mojo izjavo, si pokazal, da do določene mere to pobijanje opravičuješ, face it.
smirk-1.gif

Na tvoje nebuloze ne odgovarjam več nikjer na forumu, ker si očitno nedorasel.
smirk-1.gif

Jo, nisem pa več infant, da bi podpiral mučenje živali.
stupid-1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
smirk-1.gif

Na tvoje nebuloze ne odgovarjam več nikjer na forumu, ker si očitno nedorasel.
smirk-1.gif

Jo, nisem pa več infant, da bi podpiral mučenje živali.
stupid-1.gif
Torej nisi več l'enfant terrible, ampak samo še terrible?
grin1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Who gives a [censored]?

Ko sem pa jaz čokoladice streljal pa si grozil z nekimi uradi in kak si me prijavil in nevem kaj še vse,...

Dvojna merila a?

Pa ti nisi gladek. Eno so ribe (vem, da niso ribe), drugo so pa "čokoladice".

Aja, da ne boš mislil, da si že "rešen":

2009/3/10 Portal e-uprava <e-uprava@gov.si>

Vaše vprašanje: Spoštovani, Zanima me, ali se morda katera od izjav, podanih n spletnem forumu alter.si - specificno, v temah: https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/583659/page/0/fpart/all/vc/1 Smatra kot kaznivo dejanje po 297 členu kazenskega zakonika? Lep pozdrav!

Odgovor organa MINISTRSTVO ZA NOTRANJE ZADEVE POLICIJA:

Spoštovani!

Obveščamo vas, da se omenjenih spletnih straneh pojavljajo elementi kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti.
Primer bomo posredovali pristojni službi.

Lep pozdrav!

Sektor za odnose z javnostmi - Policija

Vprašanje je bilo postavljeno na portalu e-uprave na storitvi Naznanilo kaznivega dejanja.

Želimo vam prijetno uporabo portala e-uprava še naprej.

Ekipa e-uprave http://e-uprava.gov.si/e-uprava/

Dobro, da si me spomnil, moram malo požokati, če je kaj novega. Od marca do danes bi se pa tudi naši vrli plavci lahko kaj spravili narediti.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
smirk-1.gif

Če ti bluziš o nekih "naravnih zakonih" o katerih nimaš kaj veliko pojma, še ne pomeni da on opravičuje pobijanje živali. Sicer pa... kako pa ti opravičuješ pobijanje? S tem da si lačen?
smirk-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
A je mx dobil dve po riti, ali je dve po riti dobil špeckahla Eurofil zaradi špecanja?
aplauz.gif

MX gre spet na križarjenje, pa se je država odločila, da ga pač, tudi tokrat, ne rabi videt, in da naj kar gre
cheer.gif

Zdaj pa dost medsebojnega podjebavanja, tale tema je ze tolk OFF da to ni več res
smile-1.gif

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Who gives a [censored]?

Ko sem pa jaz čokoladice streljal pa si grozil z nekimi uradi in kak si me prijavil in nevem kaj še vse,...

Dvojna merila a?

Pa ti nisi gladek. Eno so ribe (vem, da niso ribe), drugo so pa "čokoladice".

Aja, da ne boš mislil, da si že "rešen":

2009/3/10 Portal e-uprava <e-uprava@gov.si>

Vaše vprašanje: Spoštovani, Zanima me, ali se morda katera od izjav, podanih n spletnem forumu alter.si - specificno, v temah: https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/583659/page/0/fpart/all/vc/1 Smatra kot kaznivo dejanje po 297 členu kazenskega zakonika? Lep pozdrav!

Odgovor organa MINISTRSTVO ZA NOTRANJE ZADEVE POLICIJA:

Spoštovani!

Obveščamo vas, da se omenjenih spletnih straneh pojavljajo elementi kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti.
Primer bomo posredovali pristojni službi.

Lep pozdrav!

Sektor za odnose z javnostmi - Policija

Vprašanje je bilo postavljeno na portalu e-uprave na storitvi Naznanilo kaznivega dejanja.

Želimo vam prijetno uporabo portala e-uprava še naprej.

Ekipa e-uprave http://e-uprava.gov.si/e-uprava/

Dobro, da si me spomnil, moram malo požokati, če je kaj novega. Od marca do danes bi se pa tudi naši vrli plavci lahko kaj spravili narediti.

In kaj je tukaj kaznivega?
stupid-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Se opravičujem, ker se spet oglašam, želim samo pokazati Ateistu, da gobcanje vsepovprek za seboj lahko potegne posledice:

– Kazenski zakonik Republike Slovenije – KZ (Uradni list RS, št. 63/94 z dne 13. 10. 1994),

Zbujanje sovraštva, razdora ali nestrpnosti, ki temelji na kršitvi načela enakosti

300. člen

(1) Kdor izziva ali razpihuje narodnostno, rasno ali versko sovraštvo, razdor ali nestrpnost, ali širi ideje o večvrednosti ene rase nad drugo, ali daje kakršnokoli pomoč pri rasistični dejavnosti, ali zanika, zmanjšuje pomen, odobrava ali zagovarja genocid, se kaznuje z zaporom do dveh let.
(2) Če je dejanje iz prejšnjega odstavka storjeno s prisilo, grdim ravnanjem, ogrožanjem varnosti, s sramotitvijo narodnostnih, etničnih ali verskih simbolov, s poškodovanjem tujih stvari, z oskrunitvijo spomenikov, spominskih znamenj ali grobov, se storilec kaznuje z zaporom do petih let.
(3) Material in predmeti, ki nosijo sporočila iz prvega odstavka tega člena, kot tudi pripomočki, namenjeni za njihovo izdelovanje, razmnoževanje in razpečevanje, se vzamejo ali njihova uporaba ustrezno onemogoči.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.