Današnji mobisux oglas v Žurnalu24

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
grin1.gif

A so sploh že pri V od Vodilni?
evil.gif

532717-oglas-mobisux-zurnal.jpg

Priponke

• 532717-oglas-mobisux-zurnal.jpg
    532717-oglas-mobisux-zurnal.jpg
    61 KB · Ogledi: 123

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
včeraj sem na spletnem portalu zurnal24 videl zgoraj v ekranu reklamo za mobija!
evil.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Sony bi znal vedet odgovor. Kakor je promoviral ponovno vstajenje, zna bit nekaj na tem. Vem pa ne, ker me ne zanima.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ce ste "V" al niti to ne. S to zagonetko se avtor teme namrec ubada, ce prav vidim.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Eno vprašanje: zakaj si tu več časa kot tam? Morda zato, ker tam ni česa moderirati?

Tam lahko dejansko kaj resnega in odraslega preberem (izjema 1 spamer), tu pa ni prostora za te reči. Preveč pacijenov na kupu.

Alterja niti ne berem več toliko, preberem sem pa ke kakšno temo, če je ravno zanimiva, sicer pa povsod izdrkavanja.
rolleyes-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
glede na to, da privoščim Sux-u, da bi uspel (kot privoščim vsakomur), mam vseeno eno logično:

glede na to, da je tu, na Alterju večja masa folka, je tudi možnost budalaštin večja ... in če je na Suxu bolj malo obiska, seveda so resne teme, ker je manj obiska, manj možnosti za budalaštine?

sam ... skrijte to, da Sux vstaja pred Evrokratom, ne bi ga rad še tam srečal ...
tongue-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Avtor dela na mobile.si, pa ga verjetno zato moti ta napis.

Avtor je delal tudi na mobisuxu v zlatih časih, zato dobro vem, kako je bilo takrat, kako je pa sedaj. In ja, moti me napis, ker nekako ni res, ali se ne strinjaš z mano?
wink-1.gif

Konkurenca je pa vedno dobrodošla
zmaga.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
ksz ...

Če bi primerjal prihodnost suxa in alterja, potem po moje niti ni kaj za primerjat. Sux ima nek namen, neko osnovo, forum pa je samo dodatek, pri ALterju pa razen foruma ni nič. Novega folka ni, ker nimajo pametnega razloga za registracijo, še vedno je velik procent bivših userjev Suxa. Ko se ga bomo naveličali, bo Alter počasi zamrl. Moje mnenje ...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.511
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Mogoce je pa ta primerjava in omenjanje konkurence predvsem glede "V" pri oglasu in portala v podpisu...
smile-1.gif
...in ne to, da je alter konkurenca...

Alter je pac predvsem forum... drugje pa je bolj povdarek na vsebinah in je forum sekundarnega pomena...
smirk-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

Tam lahko dejansko kaj resnega in odraslega preberem (izjema 1 spamer), tu pa ni prostora za te reči. Preveč pacijenov na kupu.

Kdo ti je pa kriv da bereš samo teme o ciganih in čefurjih?
priden.gif

Drugače pa vem, da nisem edini ki sem tu dobil in dal marsikateri pameten nasvet.
smirk-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

Kdo ti je pa kriv da bereš samo teme o ciganih in čefurjih?
priden.gif

Drugače pa vem, da nisem edini ki sem tu dobil in dal marsikateri pameten nasvet.
smirk-1.gif

90% tvojih objav ni niti resnih niti pametnih, sploh zadnji mesec, dva. Oprosti, če zato kakšno pozitivno cvetko izpustim.

@guardy

Nimam se kaj strinjat, ker nisem zadolžen pisanje teh zadev. Boš moral lastnika vprašat oz. pisca.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Daj nej nekdo prosim registrira Grisbi na mobisuxu, tako da bo tudi g. TV odšel tja in bo tukaj malo manj spammerjev
grin1.gif

Sicer pa se strinjam s tem, da je sux OUT, sicer se trudijo z reklamami,ampak je zadeva propadla, Alter je anrejeno veliko bolj všečno, lepo pade v oči,mod-i mi na moj občutek delujejo ok oziroma nekonfliktno, vsaj jaz tega ne opazim.

Sicer pa če ni ljudi, je težko imeti spammerje
grin1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.