Današnja "mladina" se ne zna obnašat

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.857
-4.834
113
tak je ja, tudi mi smo to počeli in se zavedali, kaj bo, če te dobijo....

ne pa danes, beg v krilo

paglavce s kajšem pa bo
Ampak policaj, ki ga neko zvonenje tako spravi iz tira, da se z avtom zapelje za mulci in enemu prisoli klofuto in grozil s smrtjo, pa tudi ni primeren za delo na policiji.
Policaj je prvi, ki bi moral vedet, kako se v takih primerih pravilno postopa.

Naslednjič bo kdo pozabil dat žmigovec, bo pa potegnil pištolo ?

• Haha
Reactions: visek_izobrazbe

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.622
2.479
113
Saj mladina ni vedela, da je to neprimerno ali celo tako moteče, da jih bo en nalomil.
Krivi starši, ker jih niso seznanili s tem.

Torej starši zagovarjajo tako obnašanje svojih otrok!

p.s. mati otroka socialna delavka, oče močan lokalni poslovnež!
Se tastarga čez roke spustit. In to zato ker je navaden pezdetek, ki narobe vzgaja mulca.
Ki bo zrasel isti drekač, kot fotr.
Pol države mobilizirat, ker je tamal dobil zasluženo vzgojno.
Starši so za nagont po ušesih

jello

Guru
22. sep 2008
10.497
4.006
113
Kje pa piše da mu je že po prvem zvonjenju počil živec, kaj pa če mu je šele pri stotem.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.857
-4.834
113
Kje pa piše da mu je že po prvem zvonjenju počil živec, kaj pa če mu je šele pri stotem.
Tudi pri stotem zvonenju mu nebi smel tako počit živec, da je policaj ravnal tako kot je.
Kot rečeno, če mu tako poči živec, potem ni primeren za v policijo.

Saj so zvonili tudi drugim, pa ni noben tako odreagiral. Če so pa zvonili samo njemu, naj se pa zamisli zakaj samo njemu.

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.319
1.860
113
40
Tudi pri stotem zvonenju mu nebi smel tako počit živec, da je policaj ravnal tako kot je.

Saj so zvonili tudi drugim, pa ni noben tako odreagiral. Če so pa zvonili samo njemu, naj se pa zamisli zakaj samo njemu.
Pa naj se zamisli zakaj njemu?

Sem mislil, da bedarije pišeš samo v temi o Ukrajini. Aja, ker se je recimo mali 1x peljal brez celade, al pa so fotra ustavli na radarju.. Poo pa lahko, ni problema.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.836
5.399
113
Ampak policaj, ki ga neko zvonenje tako spravi iz tira, da se z avtom zapelje za mulci in enemu prisoli klofuto in grozil s smrtjo, pa tudi ni primeren za delo na policiji.

Ti si ista čivava ko ta tamal (in njegovi starši)...

.... če bi te v otroštvu pravi cajt kdo okol ušes bi mel velike šanse da bi se razvil v normalnega državljana

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.644
7.907
113

Ne rabis zivet v strahu - doticni nima niti teoreticne moznosti da bi te imel v postopku ali da bi se po sluzbeni dolznosti ukvarjal s komerkoli od javnosti.
Ga bezno poznam in mi nikoli ni deloval vzkipljiv.
Kakorkoli, pred penzijo bo sedaj imel probleme, nakopal si jih je pa sam.
Tamal bo pa pri dvajsetih v prvi diskoteki zobe po tleh pobiral. Sam pol ocka ne bo vec mogel na tv ker ne bo pompozne zgodbe da ga je policaj nabil. Pol bo pa morda dojel sistem akcija-reakcija. Al pa tud ne, nekateri nikoli ne dojamejo.

jello

Guru
22. sep 2008
10.497
4.006
113

Zvonili so dokler so lahko. Če nekomu zvonim 10x in ne jebe žive sile bom pač zvonil nekomu drugemu. Ki bo naredil dramo.

Če otrok meje ni spoznal zlepa, jo bo zgrda, tako da lahko reče policaju hvala, dokler ima še cele zobe. In dokler ima cele njegov foter. Bolj je tukaj težava da njegovi stari očitno ne poznajo meja. Kot sem že pisal, neodrasla permisivno vzgojena generacija, ki ima sedaj otroke. Čudi me samo to da ni v zgodbi tudi starih staršev.

• Všeč mi je
Reactions: mosseero