Dan zmage!

I

Izbrisan uporabnik #488

Aha, ko so pa prišli tem podobno do neke reke, so se pa tega bali.
(ok, je blo ka rnekaj propagande
smile-1.gif

vasilij-zajcev.jpg

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.075
6.264
113
blizu močvirne prestolnice
In zakaj sem sedaj neumen? Samo povedal sem da so se SS vsi bali, boš rekel da temu ni tako, sploh totenkopfen! Kar se tiče nacizma in komunizma se pa strinjam oboje je zlo, vendar pa so se nacisti vsaj razvijali, vsaj do vojne, dočim Rusi niso imeli niti za burek in ta njihova zatopljenost v rdečo zvezdo se jim še sedaj pozna!

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
To razumem kot poveličevanje nacizma in verjetno nisem edini. Ista traparija, kot poveličevanje komunizma.

Ja in, če se ja naci Nemčija pred vojno bolje razvijala - končni rezultat obeh režimov je enak - kup nepotrebnih smrti, razlika je bila, da so Rusi pretežno pobijali svoje, Nemci pa pretežno druge.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Spet hecno posploševanje... in skleroza na nek režim, ki je pravtako samo pobijal, se pa ta režim še danes poveličuje in deluje.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.075
6.264
113
blizu močvirne prestolnice
Potem narobe razumeš, sem pa že videl ta video, to je splošno znano da so skupaj sodelovali, le Patriotu, Mističnem, Mad Mitchu in pa Snecerju to ne gre v glavo, kako za vraga so sodelovali skupaj!

I

Izbrisan uporabnik #488

Že razumeš pomen praznika = dan zmage?

Kaj se praznuje danes npr... ni težko. Ampak tvoji tega ne praznujejo.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Potem narobe razumeš, sem pa že videl ta video, to je splošno znano da so skupaj sodelovali, le Patriotu, Mističnem, Mad Mitchu in pa Snecerju to ne gre v glavo, kako za vraga so sodelovali skupaj!

Ko jih vprašaš, zakaj je bila iz partije vržena Angela Vode - takrat pa jagenjčki obmolknejo

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kateri so moji? Snecer, saj vem, boli da si imel svoje v nacistični vojski?

Kje pa, saj ti je že bilo obrazloženo da je šlo za prisilno mobilizacijo, nakar je skupina hitro prešla na pravo stran in se zmagoslavno vrnila prek Sremske fronte.

Zdaj pa še ti povej za svoje al naj dam kakšno sliko iz Bežigrada?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.152
1.251
113
42
Citat:
Uporabnik stieber pravi:

A dejstvo, da so šli ruske enote čez vojvodino in prekmurje in zraven radirale, kar je bilo tam še vojske sil osi, šteje?

A nej bi jim dali jest, pa babe pa jih potrpljali po hrbtu kako so bili pridni? Normalno da so jih zradiral. Kdo jih pa nebi.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
V Kočevskem rogu so delali in umirali nemški vojni ujetniki oz. sužnji - zgradili so praktično cel kompleks v Gotenici. Verjetno je bilo v Kočevju veliko porušenega in so morali spet zgraditi, kajne?

Mimogrede, Kočevje je bilo za Mariborom drugo najbolj sesuto mesto v Sloveniji in vojni ujetniki so kar prav prišli, da so vsaj spucali ruševine.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Saj sem dal 'cela evropa' v narekovanje...je pa pri nas maja '45 en zločinski režim pod krinko svobode zamenjal drugega...junija v normandiji? a to je tisto, kamor baje jugo partizanov ne vabijo? Baje, seveda...

Rusija do Urala ni Evropa, pa Elbrus ni najvišja gora Evrope? ok.

Zanimivo, da imaš sredi Pariza en objekt z pozlačeno kupolo, notri pa je sarkofag z "največjim" voditeljem, vojščakom itd...

Ki je poharal po Evropi iz ljubega miru. (ok na koncu so ga sneli).

Verjetno še zdaj ne razumeš kaj pomeni zmaga in kdo piše zgodovino = zmagovalci.

Pravzaprav jo zgodovinarji...
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Nerodno je tudi, da je bil adolf hitler baje častni meščan maribora...ein marburger ali pa ein mariborchan?
confused-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:

A dejstvo, da so šli ruske enote čez vojvodino in prekmurje in zraven radirale, kar je bilo tam še vojske sil osi, šteje?

A nej bi jim dali jest, pa babe pa jih potrpljali po hrbtu kako so bili pridni? Normalno da so jih zradiral. Kdo jih pa nebi.

Recimo, da jih podpisniki ženevske konvencije o ravnanju z vojnimi ujetniki ne bi in jih tudi niso.

I

Izbrisan uporabnik #488

Itak ja, so jim raje atomsko bombo vrgli, no ene dve...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Nerodno je tudi, da je bil adolf hitler baje častni meščan maribora...ein marburger ali pa ein mariborchan?
confused-1.gif

Marburga...