Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Potem narobe razumeš, sem pa že videl ta video, to je splošno znano da so skupaj sodelovali, le Patriotu, Mističnem, Mad Mitchu in pa Snecerju to ne gre v glavo, kako za vraga so sodelovali skupaj!
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kateri so moji? Snecer, saj vem, boli da si imel svoje v nacistični vojski?
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
A dejstvo, da so šli ruske enote čez vojvodino in prekmurje in zraven radirale, kar je bilo tam še vojske sil osi, šteje?
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
V Kočevskem rogu so delali in umirali nemški vojni ujetniki oz. sužnji - zgradili so praktično cel kompleks v Gotenici. Verjetno je bilo v Kočevju veliko porušenega in so morali spet zgraditi, kajne?
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Saj sem dal 'cela evropa' v narekovanje...je pa pri nas maja '45 en zločinski režim pod krinko svobode zamenjal drugega...junija v normandiji? a to je tisto, kamor baje jugo partizanov ne vabijo? Baje, seveda...
Rusija do Urala ni Evropa, pa Elbrus ni najvišja gora Evrope? ok.
Zanimivo, da imaš sredi Pariza en objekt z pozlačeno kupolo, notri pa je sarkofag z "največjim" voditeljem, vojščakom itd...
Ki je poharal po Evropi iz ljubega miru. (ok na koncu so ga sneli).
Verjetno še zdaj ne razumeš kaj pomeni zmaga in kdo piše zgodovino = zmagovalci.
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
A dejstvo, da so šli ruske enote čez vojvodino in prekmurje in zraven radirale, kar je bilo tam še vojske sil osi, šteje?
A nej bi jim dali jest, pa babe pa jih potrpljali po hrbtu kako so bili pridni? Normalno da so jih zradiral. Kdo jih pa nebi.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Nerodno je tudi, da je bil adolf hitler baje častni meščan maribora...ein marburger ali pa ein mariborchan?![]()