Dan varnostne tehnologije - HYUNDAI

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.529
4.639
113
Dobro no, kaj zdaj filozofiraš. I30N ni za drag race, 275 konjev pač ne dela čudežev. Je pa konkretno resno nastavljen za vožnjo po dirkališču in je verjetno pred tekmeci v svojem razredu.
In sigurno ti takole na hitro en izkušen inštruktor, ki ima poligon naštudiran u nulo doti bolje pokaže kaj avto zmore, kot pa bi sam vozil...
Povprečen voznik (pustimo klientelo Alterja seveda, ki gre tudi v Hofer z rjavimi racing leder rokavicami, medtem ko jim nadpovprečno drag avto podpovprečno malo kuri) brez privajanja ne more na polno izkoristiti takega avtomobila, sori.

Daj no. Danes grem lahko v marsikateri avtosalon in dobim na test avto s toliko ali precej več konji. Pa ne bom dobil zraven inštruktorja AMZS, da bi mi govoril kako vozit. Saj noben ni želel ta avto sprobat zato, da bo dirkal po dirkališču, ampak samo, da vidi, če mu ustreza za potencialni nakup. Če klump ni primeren zato in je dober le za dirkališče, naj ga umaknejo iz prodaje.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.054
5.659
113
Raja v natikačih+dirkališče +free ride... What could possibly go wrong with that combination?

• Všeč mi je
Reactions: sad

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.529
4.639
113
Raja v natikačih+dirkališče +free ride... What could possibly go wrong with that combination?

Raja gre v natikačih po free ride (testni avto) kadarkoli in se z njim tudi odpelje. Edino kar je, je to, da je dirkališče bolj varno od navadne ceste, tako, da mi ne s takimi. Izvedba za dirkališče ima le 25KM več in podvozje drugače nastavljeno (pa verjetno so dali kakšne boljše gume gor), drugače pa je avto isti kot navaden i30N, ki je konkurenca recimo Golfu GTI, s katerim lahko vsaka mamca odide po solato na trg. Kadarkoli. V natikačih, če želi.

Tako da neka ekskluziva, ki jo lahko pelje samo AMZS inštruktor, sigurno ni.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.726
113
Glej, jaz se bom, zate pa ne vem ;) Imam znanca od znanca ki ima naročen Project ONE. Pa bomo šli to v živo pogledat, ko bo. Vsaj ideja je takšna.

Sniper

Fizikalc
24. jul 2007
169
34
28
Raja gre v natikačih po free ride (testni avto) kadarkoli in se z njim tudi odpelje. Edino kar je, je to, da je dirkališče bolj varno od navadne ceste, tako, da mi ne s takimi. Izvedba za dirkališče ima le 25KM več in podvozje drugače nastavljeno (pa verjetno so dali kakšne boljše gume gor), drugače pa je avto isti kot navaden i30N, ki je konkurenca recimo Golfu GTI, s katerim lahko vsaka mamca odide po solato na trg. Kadarkoli. V natikačih, če želi.

Tako da neka ekskluziva, ki jo lahko pelje samo AMZS inštruktor, sigurno ni.
In kaj je potem problem? Greš v najbližji hyundai salon, vzameš testnega i30n, večina salonov ima tudi performance izvedbo, pa gas skoz vas... Pa še v vrsti ni treba čakati z rajo, pa kavo iz avtomata boš dobil v salonu...
Btw kje bi lahko probal golfa gti ali pa megana rs. Nikjer ga nisem videl v floti testnih...