ksz
https://www.youtube.com/watch?v=gEUBKBuHZ4c
Kad srbin hrvatu kaže brate,
kad ti slovenci piæe plate,
kad se cnogorci posla vate,
kad se makedoncima poveæaju plaæe,
i kad bosanci sve to shvate,
opet æe biti Jugoslavije brate
vse bolj se pogreša tole jugo (komentiraji iz youtube)
GoulagFC
Zdravo svi jugosloveni ! Ja sam rodjen 90-trece godine i to cak u francuskoj znaci da ja nisam imao tu sansu da zivim ni barem jedan dan u toj zemlji...Ali vi samo neznate sta bi ja dao da bih mogla da se vrati. Cujem ja kako moji roditelji pricaju o njoj, kako moja majika mogla da studira u rijeki a kako najbolji drugovi mog oca u vojisci su bili hrvat i slovenac. Nazalost, danas trebam da pokazem ljudima gde mi se nalazi zemlja na mapi jer ljudi neznaju gde je srbija , strasno...
Asa Dasa
imali smo zivot imali smo srecu zivjeli smo a sad smo u agoniju,jugoslavija je bila poslednja faza zivota pre ove agonije,ko je malo ziveo u jugoslaviju svatice sta govorim a zo one koji nisu zao mi je rodili su se u agoniju i nikad nece ziveti nromalan zivot
Ali Ayen
I have been to a wedding ceremony in Turkey last weekend. The bride was half Serbian and half Bosnian. The relatives all sang this song. I don't even know the language, only word I get was "Yugoslavio". But I thought that these people are all brothers and sisters. Things happened 20 years ago should have never be happened. Peace for all! Don't forget '93. Love from Ankara, Turkey.
Milos Cvetkovic Kroki
Da jebem majku svakom ko mrzi Srbina,Hrvata,Bosanca,Crnogorca Makedonca i slovena. ZIVELA JUGA!!!!
MyNameIsVedran
Da smo se svi narodi i republike onako bratski i drugarski voljeli i cijenili nikad se nebi krv prolijevala. I danas bi Jugoslavija opstala. Znam da ona ne bi bila ekonomska velesila kao npr. Njemačka ili Švedska, ali sigurno ne bi bilo toliko gladnih ljudi, obrazovanih i nezaposlenih, uništenih tvornica, tajkuna i ostalog smeæa što se nakotilo nakon rasturanja Juge. Također, čvrstom rukom stalo bi se na rep današnjim balavcima naučenim na nasilje. Kao što pjesma kaže "Imali smo nismo znali".
crockysmoky
Istina, brate! Istina je da se nikada nismo voljeli nešto extra, al nismo se ni mrzili toliko... Al dobro reče "...zato sto smo glupi...", pa dopustili političarima koji su samo gledali svoj interes, kriminalcima kojima ništa sveto nije i guzičarima iz medija da nas toliko zakrve!
ime spletne strani