Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
zanimivo razmišljanje
Ampak tale vrv okrog vratu na dolgi rok, pa ni resnična. Zakaj??
Glej, za otroka sta in bosta še vedno potrebna moški in ženska. Oče ina mama. Če bodo homoseksualci posvajali in (kot si sam napisal, če bo sreča) bodo otroci hetero. Ampak če bodo. Če ne bodo, bo na dolgi rok rodnost upadala. Nastajali bodo otroci iz epruvet. En drugim si bodo prodajali telesa in "mešanco za sestavo otrok". In če kri ni voda (kot pravijo) bo od teh otrok delček hetero, kot je sedaj pri normanih spočetjih delček homo. Potem pa še homo vzgoja doda svoje.
In res mi ni jasno, zakaj tolko govora o nekih pravicah. A mogoče homo ne dobijo služb, hrane, oblek, plač, ... Ne. Samo potomstva ne. Zakaj? Zato, ker so sami izbrali takšen način življenja, da jim to ne omogoča. Torej, ene pravice nimajo. Ta pravica je pa biološke narave. Pač mati narava ne dovoljuje. Posvojiti otroka (pa če bi si ta otrok to želel ali ne) pa ni na mestu. In zaradi mene naj sklepajo neke zakone. Ampak, naj ne obremenjujejo druge z njihovo drugačnostjo.
A je danes za nekatere cool, da živiš po modernih standardih to, da je človek na travci, drogi, alkoholu, in da je homo?? Ne vem. Večkrat je kakšna izjava, da je to vse moderno. Sam se mi zdi, da smo potem večina slovencev še zmeraj staromodna
1. torej praviš, da je homosekseualnost lahko priučena? dej še malo razloži, kako ti lahko nekdo priuči, da te nekaj privlači, če te ne?
kje sem napisal besedo "priučeno?"
2. Za koliko let v prihodnost ti napoveduješ, da bo rodnost padla, ker bojda bojo otroci v homosekseualnih skupnostih homosekseualci? kok let je to? 100? 500? 1000? a nas ne bojo takrat itak že migranti pregazili?
po izjavah sodeč nekaterih, bi bilo dobro, da bi padla že takrat, ko je nekdo prišel na svet
3. Otroci iz epruvet obstajajo že sedaj. In napake v genetiki se v naravi redko pojavljajo, pa obrni kakor hočeš. Sicer še nisem slišal za to varianto, da je homosekseualnost dedna. Res ne vem, od kje pobiraš take ugotovitve?
a bejžnobejž. Obstajajo iz epruvete? ne veš še marskaj.
4. Kako jim tak način življenja tega ne omogoča, če pa so že sedaj take skupnosti??? pa zakaj si zakrivaš oči? dej se sprijazni, da so vse to že obstaja, samo ne na papirju.
obstaja marsikaj. Pa ne bi bilo dobro da obstaja. Pa tud na papirju ni. ne delaj bedaka iz sebe. Ali pač...če ti paše
5. Mati narava ne dovoli imeti lastnega otroka. Kaj potem porečeš na tiste straight pare, ki ne morejo imeti otrok, potem jih pa kar imajo - ali je umetno spočet, ali pa posvojen. Sej mati narava tud njim ni namenila otrok, pa jih vseeno imajo. Kako je to možno?
ne delaj bedaka iz sebe. Ali pač....
6. Torej bi ti otroka, ki je srečno odraščal v gey skupnosti, po smrti starša odtrgal od drugega partnerja in ga dal v rejniško "straight" družino, kljub njegovem nasprotovanju??? a sm te prav prebral???
niti enega stavka nisi prav prebral. Nepismen?? Kje ti to bereš??? PS. Praviš kljub nasprotovanju otroka. A ni poln forum debat o tem, da otroka nobeden ne bi vprašal, če ga lagko posvojijo homiči. Zdaj pa pišeš, da bi bilo hudo, če bi dal otroka k NORMALNI družini
7. In predvsem, kdo tebe/vas kej obremenjuje? a ti je kakšen gey vabil v trojčka? a te je kdo pregovarjal da postani gey? Mislim, da vi dosti bolj njih obremenjujete zaradi njihove drugačnosti. Pa ne mi zdej s parado odgovoarjat.
Oni sami sebe obremenjujejo. Edini sami sebe.
In modernost nima nič z usmerjenostjo. TIsti ki so zaradi mode geyi, so itak bisekseualci in taki tud niso ravno neki družinski ljudje.
torej so po tvoje normalni staromodni? Ampak, ta je pa bistra. Kako je lahko nekdo biseksualen zaradi mode. Modo vsi radi pokažejo, tega pa ravno ne. Že zaradi parterja. Al spet posplošuješ in zaradi osamljenega primera trdiš da je tako skoz Al ...??
Ne sam res, zanima me tvoj odgovor na 6. točko.