Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
1. torej praviš, da je homosekseualnost lahko priučena? dej še malo razloži, kako ti lahko nekdo priuči, da te nekaj privlači, če te ne?
Ja homoseksualnost je lahko pričena - če ti ni dovolj primerava z delfini, ki se v moški družbi pederirajo četudi so prej imeli samico, ki je naprimer poginila si poglej zapore in druge podobne ustanove - če ti recimo 13-15 let starega otroka (ki ga začenja razganjat) postaviš v gejevsko skupnost a misliš, da bo imel pomisleke s kom zadovoljit svoje seksualne potrebe, verjemi ne bo imel pomislekov in ko bo prakticiral to recimo par let a misliš, da ne bo to zanj nekaj popolnoma "narannega". -
2. Za koliko let v prihodnost ti napoveduješ, da bo rodnost padla, ker bojda bojo otroci v homosekseualnih skupnostih homosekseualci? kok let je to? 100? 500? 1000? a nas ne bojo takrat itak že migranti pregazili?
To izračunaj sam - upoštevaj pa da je za razvoj naroda potrebno imeti 3 ali > otrok na družino, upoštevaj, da je vsako leto cca 20000 rojstev in ne pozabi na "modo" biti [cenzura] (se pravi, da se % eventuelnih očetov in mam povečuje.
3. Otroci iz epruvet obstajajo že sedaj. In napake v genetiki se v naravi redko pojavljajo, pa obrni kakor hočeš. Sicer še nisem slišal za to varianto, da je homosekseualnost dedna. Res ne vem, od kje pobiraš take ugotovitve?
Če bi poznal kakšnega iz Prebačevga bi bil seznanjen kako se je pederstvo preneslo iz očeta na sina - oče je pa baje imel redne stike s svojim bratom. Če boš želel, ti bom posredoval priimek. In vitro se pojavljajo večji odkloni kot pri normalni oploditvi - to se ve že pd Doly naprej
4. Kako jim tak način življenja tega ne omogoča, če pa so že sedaj take skupnosti??? pa zakaj si zakrivaš oči? dej se sprijazni, da so vse to že obstaja, samo ne na papirju.
Zato pa je treba uredit v zakonu in notri dodat, da država za homoseksualne pare ne nudi brezplačne osemenitve.
5. Mati narava ne dovoli imeti lastnega otroka. Kaj potem porečeš na tiste straight pare, ki ne morejo imeti otrok, potem jih pa kar imajo - ali je umetno spočet, ali pa posvojen. Sej mati narava tud njim ni namenila otrok, pa jih vseeno imajo. Kako je to možno? Narava je narava in ne se sklicevat nanjo samo ko ti to paše - poznam primer ko je znana družina v Kamniku dobila vsa mogoča mnenja, da svojih otrok ne bosta imela svojih otrok kasneje sta posvojila otroka oz tujine še malo pozneje pa sta dobila svojega - ti ti grda narava kako se norčuješ iz svojih sužnjev-
6. Torej bi ti otroka, ki je srečno odraščal v gey skupnosti, po smrti starša odtrgal od drugega partnerja in ga dal v rejniško "straight" družino, kljub njegovem nasprotovanju??? a sm te prav prebral???
Če se to lahko naredi v normalni družini ne vidim razloga, da se nebi v gejevski.
7. In predvsem, kdo tebe/vas kej obremenjuje? a ti je kakšen gey vabil v trojčka? a te je kdo pregovarjal da postani gey? Mislim, da vi dosti bolj njih obremenjujete zaradi njihove drugačnosti. Pa ne mi zdej s parado odgovoarjat.
Po mojih predvidevanjih si star od 45 naprej in če si hodil v sredno v Lj si moral bit prav čuden, da ni nikol pristopil kak pedrič k teb in te povabil v park ali pa v wc na želežniški - jaz recimo nisem več hodil scat v omenjen wc ker so pred vrati čakali da bo vstopil kak srednješolec da so se postavli zraven njega in si ga metali ob gledanju na frišno meso.
In modernost nima nič z usmerjenostjo. TIsti ki so zaradi mode geyi, so itak bisekseualci in taki tud niso ravno neki družinski ljudje.
Če boš skozi jedel zažgano hrano pri mami in ti bo žena skuhala nezažgano ji jo noš vrgel nazaj in pribil : moja mama dela neprimerno bolj okousno - seda pa sam potegni paralelo med vprašanjem in mojo trditvijo.
Ne sam res, zanima me tvoj odgovor na 6. točko.