Letos je bila na predsedniski palači (ce nisem padel na kaksno fake objavo) poleg slovenske zastave , mavricna zastava (LGBT).
Letos je bila na predsedniski palači (ce nisem padel na kaksno fake objavo) poleg slovenske zastave , mavricna zastava (LGBT).
Če je res, da ima sina ta toplega, jo razumem.
Pa dajmo se kaksno versko (muslimansko) zraven, pa kakšno sindikalno,
Me zanima kako bi izgledala mavrična zastava na White House-u ali pa kje drugje.Pa dajmo se kaksno versko (muslimansko) zraven, pa kakšno sindikalno,
Pa to ne mores verjet....
A čefur in peder je prepeval Mojo deželo.Res je, še slabše je bilo, tip ki rad pove da je bil proti samostojni Sloveniji je pel... Moja dežeLa... črna komedija.
Me zanima kako bi izgledala mavrična zastava na White House-u ali pa kje drugje.
Tega verjetno ne bi naredil tudi kakšen predsednik, ki bi bil dejansko feget
A čefur in peder je prepeval Mojo deželo.
V originalu jo pa cigan... to je bil fail že z nule.ja, magnifico ma jajca
Takole:Me zanima kako bi izgledala mavrična zastava na White House-u ali pa kje drugje.
Tega verjetno ne bi naredil tudi kakšen predsednik, ki bi bil dejansko feget
Ni na mestu pisat o umsko bolanih ljudeh v povezavi z mavricno zastavo ker ta pac predstavlja LGBT (al pa p.edre, lez.bijke, itd ce je komu ful ljubse tako zapisano) za katere so se najbolj zadrti konzervativci nehali okol trobezljat da so umsko bolni. Sej verjetno nisi mislil tako se pa lahko tako bere.Tole z Belo hišo je bil res slab primer saj je Biden-Harris administracija ena najbolj woke oz. pro-woke na svetu in ima tudi v lastni sestavi nekaj umsko bolanih ljudi.
koliko je model zaslužil s sviranjem, reklamiranjem itd? Ne ravno malo. Stanovanja v Lj tudi niso najcenejša. Torej črto, če živi v pajzlju, kjer pušča streha in nima štroma je stvar še vedno ne najcenejša. Skratka dajva to stanovanje in cekine na eno stran tehnitnice na drugo pa eno povprečno nepremičnino, ne nujno v LJ (če so že šoldi problem)Saj res ne, da bi tole zagovarjal ampak... A veš kje živi človek sedaj? V bloku iz 60-70ih, z ženo na vozičku. Starši? Iz kosez. Tako da glede na ves denar, ki ga je zaslužil, da šele sedaj gradi, mi je res čudno in to ravno v kosezah
koliko je model zaslužil s sviranjem, reklamiranjem itd? Ne ravno malo. Stanovanja v Lj tudi niso najcenejša. Torej črto, če živi v pajzlju, kjer pušča streha in nima štroma je stvar še vedno ne najcenejša. Skratka dajva to stanovanje in cekine na eno stran tehnitnice na drugo pa eno povprečno nepremičnino, ne nujno v LJ (če so že šoldi problem)
A misliš da ne bi mogel s prodajo stanovanja in z zasluženimi sredstvi kupiti kake vrstne hiške ne ravno v centru LJ, ampak morda kje bolj zunaj LJ, obrobje, morda kaka sosednja občina in tako sebi in ženi omogočiti lahkotnejše življenje? je must have house in LJ eno in edino?
Pešut je lokal patriot. Menda je jasno po vseh merilih. Tudi dvojnih, če želite.koliko je model zaslužil s sviranjem, reklamiranjem itd? Ne ravno malo. Stanovanja v Lj tudi niso najcenejša. Torej črto, če živi v pajzlju, kjer pušča streha in nima štroma je stvar še vedno ne najcenejša. Skratka dajva to stanovanje in cekine na eno stran tehnitnice na drugo pa eno povprečno nepremičnino, ne nujno v LJ (če so že šoldi problem)
A misliš da ne bi mogel s prodajo stanovanja in z zasluženimi sredstvi kupiti kake vrstne hiške ne ravno v centru LJ, ampak morda kje bolj zunaj LJ, obrobje, morda kaka sosednja občina in tako sebi in ženi omogočiti lahkotnejše življenje? je must have house in LJ eno in edino?
Res je, nisem tako mislil. Oznaka o umsko bolanih ljudeh ni letela na vse pod mavrično zastavo temveč na tiste visokopozicionirane ljudi iz Biden-Harris administracije, ki so zmedeni glede lastnega telesa in se biološki moški identificirajo kot ženske ali pa nekaj vmes oz. kakor kdaj (fluid ali kako si že rečejo). Homoseksualcev nimam za umsko bolane ljudi in jih kot take tudi nikoli nisem dojemal.Ni na mestu pisat o umsko bolanih ljudeh v povezavi z mavricno zastavo ker ta pac predstavlja LGBT (al pa p.edre, lez.bijke, itd ce je komu ful ljubse tako zapisano) za katere so se najbolj zadrti konzervativci nehali okol trobezljat da so umsko bolni. Sej verjetno nisi mislil tako se pa lahko tako bere.