Dan brez seksa je izgubljen

Kolkokrat je zdrav seks na teden

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

Lollita

Pripravnik
18. mar 2011
188
0
16
Moj fant mi je tko rekel, ker on bi non stop, ne vem, skoz ma te težave, jst pa ne. Kdo je tlele bl normalen? A mi izpolnite anketo, mu jo bom pokazala (anketo) ker vem da dost da na druga mnenja
smile-1.gif

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
467716-post_slo.gif

Reč mu, da so ljudje, ki trdijo, da je moški z vsakim izlivom bližje smrti, ker on kao izprazni svojo življenjsko energijo vate, zato pol ženske dlje živite; ne vem, mogoče bo verjel
grin1.gif

Drugač pa da, moški radi seksamo kar pogosto
zmaga.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
potem pa si najdi drugega, ki bi manj, ali pa spljoh ne.
ali pa ga oralno zadovolji. na tajskem to ne šteje kot sex
evil.gif

drugače boš æez čas tu pisala, da si našel drugo ali pa da ima zraven tebe še kako itd bla bla bla

tagelind

Pripravnik
2. sep 2007
228
0
16
Počakaj dva mesca, ga bo že minilo.
Isto babo tišat vsak dan je enako zanimivo kot jesti vsak dan isto juho.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
A taki ste; če doma ne dobite, greste pa drugam? Fino. Dobro, da vem, kakšna dvojna merila imate.
evil.gif

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Če doma ne dobimo, ker nam baba za nalašč ne da, medtem ko bi kakšnemu Čehu takoj razprla noge, potem lahko rečeš, da imamo dvojna merila, da
evil.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
dvojna merila ? seveda. ena v centimetrih druga v inčih....
sicer pa velja to kar sem napisal za oba enako. en bi drugi pa ne. potem nista za skupaj. amen

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.906
106
63
mb+ -20km
Citat:
Uporabnik Lollita pravi:
Moj fant mi je tko rekel, ker on bi non stop, ne vem, skoz ma te težave, jst pa ne. Kdo je tlele bl normalen? A mi izpolnite anketo, mu jo bom pokazala (anketo) ker vem da dost da na druga mnenja
smile-1.gif

Lolitko, dobro, da priznaš, da si pozadinac
wink-1.gif

Lollita

Pripravnik
18. mar 2011
188
0
16
Če bo šlo tko naprej mu rajši ne bom kazala ankete. A lohk glasujete za samo enkrat
confused-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Zdaj odvisno koliko sta stara.
Do 20.leta je normalno večkrat dnevno, tudi če so tisti dnevi v mesecu,
do 30. leta se zmanjša že na 1x dnevno, pa tukaj še odšteješ tiste dneve v mesecu,
do 40. leta se zmanjša na 3x tedensko, odšteti so tisti dnevi v mesecu, včasih pa odšteješ še tiste tedne v mesecu,
do 50. leta je samo še petnajstega v mesecu, pa bognedaj da pride teta ravno tiste datume na obisk,
po 50 .letu pa tak sreča, če ravno tako naleti da se en drugega ravno istočasno želita usmiliti.

X3m

Pripravnik
3. jan 2012
283
0
16
SLO
Torej si v seksu ti pasiven? Tvoj partner pa aktiven, al kako? Mislim, a ti špilaš babo, al on?
Mora pa vama zlo dogajat ...
evil.gif

Bejb je na tem forumu samo še za prste ene, mogoče dveh rok. In ti nisi med njimi. Daj si že priznaj, da imaš osebnostne probleme.
Pokliči Planinška, mogoče ti on lahko pomaga.
evil.gif