dan BOJA PROTI OKUPATORJU

damo

Majstr
4. sep 2007
1.028
153
63
Janša je očitno vzel praznik boja proti okupatorju preveč osebno in je prepovedal praznovanje. Šparanje je le priročni izgovor.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
No kako, a smo po petih straneh teme rehabilitirali vse kolaborante in poražence? Gremo lahko dalje?

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
če nisi povsem funkcionalno nepismen, bi do sedaj že ugotovil, da sem do norega malarja zelo kritičen. V taborišča so pa na tvojo žalost pošiljali tudi rdeči zločinci, pojdi si malo pogledati goli otok...pa tudi na ozemlju slovenije si imel taborišča recimo ženskega v brestanici pa 'titove zavode' na območju, kjer je bil v lj kasneje zgrajen litostroj...pobijanje, taborišča, montirani sodni procesi...adolf, josif in tito so si bili po metodah dela in načinu strahovlade zelo blizu...je pa tako, vedno se najdejo ljudje, ki občudujejo take zločince, v nemčiji se recimo na rojstni dan rudolfa hessa zbirajo pobirit neonacisti, v rusiji romajo kao leninovo truplo gledat pa mahajo z rdečimi zastavami, pri nas pa imaš romanja v kumrovec in na æebine...

k sreči pa normalni ljudje prevladujemo in nimamo razumevanja za zločinske totalitarne sisteme, ko so nacizem, fašižem in yugo klavski socializem

Tvoje nasprotovanje dolfiju je ravno tako principielno kot Obamino nasprotovanje kaksnemu Netanyahuju ali Sharonu.
stupid-1.gif

Goli otok ni bil namenjen razlicnim in drugim rasam. Sta pa bila temu namenjena Jasenovac in Nova gradiska. Ta dva pa vemo koga sta imela za vzornike in kdo je nalagal premog v precice...

Tako da... Smrt fasizmu - svoboda narodu!
cheer.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
če nisi povsem funkcionalno nepismen, bi do sedaj že ugotovil, da sem do norega malarja zelo kritičen. V taborišča so pa na tvojo žalost pošiljali tudi rdeči zločinci, pojdi si malo pogledati goli otok...pa tudi na ozemlju slovenije si imel taborišča recimo ženskega v brestanici pa 'titove zavode' na območju, kjer je bil v lj kasneje zgrajen litostroj...pobijanje, taborišča, montirani sodni procesi...adolf, josif in tito so si bili po metodah dela in načinu strahovlade zelo blizu...je pa tako, vedno se najdejo ljudje, ki občudujejo take zločince, v nemčiji se recimo na rojstni dan rudolfa hessa zbirajo pobirit neonacisti, v rusiji romajo kao leninovo truplo gledat pa mahajo z rdečimi zastavami, pri nas pa imaš romanja v kumrovec in na æebine...

k sreči pa normalni ljudje prevladujemo in nimamo razumevanja za zločinske totalitarne sisteme, ko so nacizem, fašižem in yugo klavski socializem

Tvoje nasprotovanje dolfiju je ravno tako principielno kot Obamino nasprotovanje kaksnemu Netanyahuju ali Sharonu.
stupid-1.gif

Goli otok ni bil namenjen razlicnim in drugim rasam. Sta pa bila temu namenjena Jasenovac in Nova gradiska. Ta dva pa vemo koga sta imela za vzornike in kdo je nalagal premog v precice...

cheer.gif

jaz ravno toliko obsojam adolfa kot ti zločince, odgovorne za masaker v srebernici.

ja, naciji in njihovi zavezniki, recimo musli SS handžar, ki jih je spodbujal jeruzalemski mufti, so imeli drugačno uporabo taborišč kot rdeči klavci...le-ti so za svoje pokole namesto lagerjev uporabljali opuščene rudnike in kraška brezna

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:

stupid-1.gif

cheer.gif

jaz ravno toliko obsojam adolfa kot ti zločince, odgovorne za masaker v srebernici.

ja, naciji in njihovi zavezniki, recimo musli SS handžar, ki jih je spodbujal jeruzalemski mufti, so imeli drugačno uporabo taborišč kot rdeči klavci...le-ti so za svoje pokole namesto lagerjev uporabljali opuščene rudnike in kraška brezna

Moras v vsakem postu pokazati da nimas blage veze o cem govoris? SS Handschar je bila gorske enote in ni imela nobene veze pri taboriscih. Poleg so do njenega nastanka so taborisca vecino dela ze opravila.

Stari je teptal izdajalce prav zaradi tega da se ne zgodi Srebrenica in takoj ,ko je umrl so se "junaki" prikazali iz lukenj v katerih so se skrivali 50 let.

Se enkrat, za vse bolj preproste.... Ce bi zmagala nasprotna stran bi vasi predniki sli skozi dimniki. Kakorkoli se vam je zdel oh on sploh totalitarni sistem, zagotovo je bil boljsi od dimnika.

bjani

Pripravnik
25. jan 2010
322
0
16
potem se strinjamo, da je vladal Tito s komunistično diktaturo, podobno Kim Jong Ilovi(Unovi)....katere smo se z lahkim srcem in z veliko večino leta 1991 odrekli ...

kar se tiče pa dimnikov, pa ve samo bog ..kaj bi bilo če bi bilo ...vemo pa točno kako je bilo

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik bjani pravi:
potem se strinjamo, da je vladal Tito s komunistično diktaturo, podobno Kim Jong Ilovi(Unovi)....katere smo se z lahkim srcem in z veliko večino leta 1991 odrekli ...

kar se tiče pa dimnikov, pa ve samo bog ..kaj bi bilo če bi bilo ...vemo pa točno kako je bilo

1. 1991 je bil nekdo nategnjen in niti ni vedel cesa se odreka

2. Hitler bi Slovence izlocil iz skupine slovenskih narodov in bi vsakemu posebaj postavil spomemnik za sodelovanje v borbi
priden.gif

Glede na to koliko miljonov je pobil bi o usodi Slovencev zagotovo razmisljal precej casa
priden.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
1. Zelo sem vesel, da nismo več v Jugi, ko gledam nazaj, ugotavljam, da smo se zelo dobro odločili.
2. naci norec adolf slovanom v mein kampfu ni namenil iztebljenja temveč poceni in nerazglednao delovno silo...ko berem poste določenih veleumov na tem forumu, me nehote prešine grozljiva misel, da mu je ne nek način tudi uspelo...sem pa pred kratkim imel priložnost slišati življenjsko zgodbo slovenca, ki so ga prisilno vključili v eno od elitnih nemških ss divizij...očitno so bili za zločinca adolfa, čudaka himmlerja in ostale pojave z vrha nempke oblasti tudi slovani dovolj dobri za elitno kao arijsko vojsko, ko so potrebovali 'kanonfuter'...sedaj po dolgem času je začel možak dobivati zelo visoko odškodnino, ki je prej ni mogel, saj mu je čudovita država čebinoslavija to preprečevala...

prisilni mobiliziranci v nemške enote so tako dvakrat nastradali...prvič, ko so se morali boriti za zločinski režim, ki je pobijal, preganjal in drugače zatiral slovence, in drugič, ko po vojni komunistične oblasti niso pustiel da nemčija tem žrtvam izpalača povsem upravičene odškodnine...pa to ne bi juge stalo niti ficka...važno pa je, da so imeli denar za pokojnine udeležencev španske državljanske (!) vojne...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
1. Zelo sem vesel, da nismo več v Jugi, ko gledam nazaj, ugotavljam, da smo se zelo dobro odločili.
2. naci norec adolf slovanom v mein kampfu ni namenil iztebljenja temveč poceni in nerazglednao delovno silo...ko berem poste določenih veleumov na tem forumu, me nehote prešine grozljiva misel, da mu je ne nek način tudi uspelo...sem pa pred kratkim imel priložnost slišati življenjsko zgodbo slovenca, ki so ga prisilno vključili v eno od elitnih nemških ss divizij...očitno so bili za zločinca adolfa, čudaka himmlerja in ostale pojave z vrha nempke oblasti tudi slovani dovolj dobri za elitno kao arijsko vojsko, ko so potrebovali 'kanonfuter'...sedaj po dolgem času je začel možak dobivati zelo visoko odškodnino, ki je prej ni mogel, saj mu je čudovita država čebinoslavija to preprečevala...

prisilni mobiliziranci v nemške enote so tako dvakrat nastradali...prvič, ko so se morali boriti za zločinski režim, ki je pobijal, preganjal in drugače zatiral slovence, in drugič, ko po vojni komunistične oblasti niso pustiel da nemčija tem žrtvam izpalača povsem upravičene odškodnine...pa to ne bi juge stalo niti ficka...važno pa je, da so imeli denar za pokojnine udeležencev španske državljanske (!) vojne...

1. koga boli k. kako se TI pocutis ali kaj TI ugotavljas. Dejansko se konkretno precenjujes. Ce ze govoris o obcutkih potem povprasaj vedno vecje stevilo revnih kaj mislijo o odlocitvi in obcutkih.

2. Hitler je Slovanom namenil smrt. Ali do nje pride zaradi suzenjskega dela, eksperimentov, peci, metka, itd, je cisto vseeno. V vsakem primeru neke svetle prihodosti Slovani v njegovih planih niso imeli.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.673
3.190
113
v lokalni ostariji
res s kakšnim kladvom te ne udarijo po glavi in v barbara rov pospravijo, vendar tudi 50 let ni več vojne (khem ameri tudi v iraku ali pa afganistanu s kladvom po glavi pa na vrt zakoplejo kakšne "teroriste" kakšne ki malo drugače izgledajo... no pa kakšnega na "otok" zaprejo... pa so najdemokratičnejša država...) ampat ali je bolje umreti ali životariti?

jugo obsojate zaradi kreditov... ampak so od teh kreditov imeli VSI nekaj... delavci itd... vsi so si postavili hiško... sedaj so krediti krivi da smo u riti. vendar krediti podarjeni parim "pravim" osebam ki so uspele uničiti kar se je gradilo... torej?

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:

2. naci norec adolf slovanom v mein kampfu ni namenil iztebljenja temveč poceni in nerazglednao delovno silo...

Smo zaključili. Ti si psihiatrični neuravnovešeni bolnik ki podnujno potrebuje zdravljenje.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

2. Hitler je Slovanom namenil smrt. Ali do nje pride zaradi suzenjskega dela, eksperimentov, peci, metka, itd, je cisto vseeno. V vsakem primeru neke svetle prihodosti Slovani v njegovih planih niso imeli.

Vidis da Hitleroritolizniska fronta hara.

Tam se ti javi F1driver ki povelicuje Rupnika, ki je ob pavelicu pil kavo medtem ko so po zagrebu iskali in oznacevali jude da jih zbasejo na vagone.

Hitler pa je namenil poceni delovno silo, mogoce je mali hitlerjugend tu na forumu mislil na gorilno silo. Tisto skozi dimnik....

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Meni je važno, kako se jaz počutim...če odgovorim v tvojem stilu....koga boli k, če ti jokaš za jugo...
grin1.gif
Ljudje, ki so mi blizu, so zelo zadovoljni, da smo ven iz juge. Jaz sme zelo zadovoljen. Živim precej boljše in oni tudi. In to mi je pomembno...zate me pa, če še enkrat ponovoim, boli k...

No, kakor jaz vem, je adolf glede slovanov govoril o znanju štetja do 100 pa delu na farmah, ampak hej, zahvaljujoč ZDA in v manjši meri drugim zaveznikom mu to pač ni uspelo...če kdo misli, da so nacisti izgubili vojno zaradi partizanov, je milo rečeno, zelo butast.

bjani

Pripravnik
25. jan 2010
322
0
16
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

1. 1991 je bil nekdo nategnjen in niti ni vedel cesa se odreka

2. Hitler bi Slovence izlocil iz skupine slovenskih narodov in bi vsakemu posebaj postavil spomemnik za sodelovanje v borbi
priden.gif

Glede na to koliko miljonov je pobil bi o usodi Slovencev zagotovo razmisljal precej casa
priden.gif

1. ja odrekli smo se blagostanju severnokorejskega tipa ...temu da strici iz ozadja in politično nastavljeni direktorji pokradejo in osiromašijo tovarne se nam na žalost ni uspelo odreči
2.dobro razumem, kaj bi bilo s Slovenci, če bi bil ti Hitlejev svetovalec
smirk-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
saj so muslimanske slovane imeli zelo radi, še v SS so jih jemali, himmler je bil namreč njihov velik oboževalec...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:

2. naci norec adolf slovanom v mein kampfu ni namenil iztebljenja temveč poceni in nerazglednao delovno silo...

Smo zaključili. Ti si psihiatrični neuravnovešeni bolnik ki podnujno potrebuje zdravljenje.

Ker sem hitlerja označil na norca ali zato, ker sem povedal, kaj je napisal v 'bibliji' nacistične ideologije?
grin1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Meni je važno, kako se jaz počutim...če odgovorim v tvojem stilu....koga boli k, če ti jokaš za jugo...
grin1.gif
Ljudje, ki so mi blizu, so zelo zadovoljni, da smo ven iz juge. Jaz sme zelo zadovoljen. Živim precej boljše in oni tudi. In to mi je pomembno...zate me pa, če še enkrat ponovoim, boli k...

No, kakor jaz vem, je adolf glede slovanov govoril o znanju štetja do 100 pa delu na farmah, ampak hej, zahvaljujoč ZDA in v manjši meri drugim zaveznikom mu to pač ni uspelo...če kdo misli, da so nacisti izgubili vojno zaradi partizanov, je milo rečeno, zelo butast.

Ne jokam za Jugo ,ker je meni vzela konkretno vec kakor je tebi. Ampak kljub temu nisem tako omjene da pozabim 50 let relativne blaginje. Najbolj glasni pri pljuvanju po Jugi so bivsi Titovi pionircki.

Ce ti zivis bolje (o tem bi se dalo debatirati) to se ne pomeni da 2.000.000 Slovencev zivi bolje. Po vseh pokazateljih prav nasprotno, vsak dan vedno vec ljudi zivi SLABSE. Kljub temu da si ti oh in sploh prosperiral.

Adolf je imel Slovane na listi odstrel, podrobnosti pa prepuscam tebi. Zmagi zaveznikov so partizani zagotovo vec pripomogli od vseh domacih izdajalcev... In da, nacisti so zgubili vojno TUDI zaradi partizanov
priden.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
saj so muslimanske slovane imeli zelo radi, še v SS so jih jemali, himmler je bil namreč njihov velik oboževalec...

A res? Verjetno je zaradi te ljubezni enota sele nastala konec leta '43?
priden.gif