Da vidimo koliko vas je u gatah dragi Alterjevci

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.358
7.096
113
pri taščici
a lahko za nas bedake ljubljančane poveš naslov oziroma kje je ta dvorana. ker zalog pa dolenjska železnica mi ne gre skupaj
confused-1.gif

Je pa res da mi nista domača niti zalog niti dolenjska železnica

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Ko prideš v Zalog, greš pri semaforju levo (po poteku prednostne), potem takoj prvo križišče spet levo, se pelješ cca. 500 metrov in za bloki na desni strani je dvorana. Še pred Jato in železnico.

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Kdo pa je omenil dolenjsko železnico (razen Hanzija)?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.526
5.696
113
A to je un drsališče pred nse po klanču dol spustiš??? Kakšnimi bloki....mi ne gredo u račun!

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Imaš prav, to je pred klancem. Pred dvorano je par blokov in samski dom.

dentex

Guru
20. sep 2007
2.764
663
113
Hanzi, sej bom plaču pir je pa to hladilniška tko k je tale moj zahojen mehankar za tugote napisu. Pridite prav dobro bo

lp D

PS Majči sej lohk prideš naumo nobenmu povedal nč čist nč ......

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.358
7.096
113
pri taščici
Dvomim da bom jutri proti veceru sposoben se kak pir vase spravit(kosilo v gostilni kjer baje ne pojes vsega). Kamelci hvala.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.526
5.696
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Dvomim da bom jutri proti veceru sposoben se kak pir vase spravit(kosilo v gostilni kjer baje ne pojes vsega). Kamelci hvala.

smile-1.gif

dentex

Guru
20. sep 2007
2.764
663
113
@jaka natrosil si ku nonsensov hokej - normalni ljudje, pir na ledu

No to tretje morda drži, drugače pa sej sem napisal, če te je kej u gatah in si hraber pridi, da se ne bojo drugi samo meni smejali.

Ostali še vedno vabljeni, mogoče bo to največji alter meet
smile-1.gif

Hanzi ti kr hrabro s familijo tetami strici .... pridi, sej nismo tolk grozni
wink-1.gif

Zgleda da nas bo kar nekaj, sam TRD ja je strah, ker pravi, da ga bo jedina dotolkla ker bo golf opremo u kot postavu.

Kamelči bo u roza tangicah, cbb bo trebuh prnesu pokazat, Notranjca je zamedl, Goba bo z mano pil, Č'bela se ne upa (chicken), Trd bo ampak ne uradno, Softi morda tud, sergio prav da zihr mogoče pa tud, ostali žejni verjetn, thinc bo šnops prnesu ostale k sm vs pa pozabu pa tud, aja hokejist pride mal kasnej, da nas do bolnce zvozi, Pa se vidmo

lp D