Za launch control mors tud ECS izklopt da ve kaj hocs, ne vem sicer zakaj k bi sam lohk pogruntu, ce das gas do fula pa drzis bremzo (itak mislm da se okol 3000rpm ustav)Se strinjam. Se mi zdi, da sem o tem pisal tudi na blogu. Jao, jao, kako nerodno naredijo nekatere stvari.
Tocno zato se mi dopade. Tudi zato se mi dopade X1. Ostali mi bolj kot ne odpadejo, vseeno bi zelel, da se zadeva kam premakne in da ni ravno nepremicnina.
Bom sel najprej sezmenit za testno voznjo obeh pa vidimo.
Formentor je vecji od x1 IN x2 znotraj . Verjetno je zgolj znamka zmagalaZaključek je, da je Formentor odpadel, je v bistvu res majhen znotraj. Na koncu je padla odločitev za BMW X1.
Softwersko žal res ne (sem testiral z obdeleven pri svojem in ne gre ), obstajajo pa neke hardware zadeve, v to se pa še nisem poglabljal.
No saj zato me zanima, če ima kdo izkušnje iz prve roke. Sploh relacija pa 10l mi je kar mindblowing.Teza in 150 km?
Mora imeti kr precej težko nogo, ker sprintmonitor kaže povprečje 7,5. Golf 8 variant z istim motorjem in umirjeno vožnjo okrog omejitev pije okrog 6 litrov.Oj, kolegica ima cupra formentorja 1,5TSI, ker se ženšče spozna na avte, tok kokr jaz na astrofiziko ji ni nič čudno da ji avto povprečno pije dobrih 9l / 100km. Zdej je šla v beograd in nazaj, po njenih besedah je vozila 150-160 max, povprecna poraba pa je bila 10l. A se sam men zdi to ful prevec, al…
Saj spritmonitor sem tud jaz gledu, sploh zato mi je čudna taka poraba.Mora imeti kr precej težko nogo, ker sprintmonitor kaže povprečje 7,5. Golf 8 variant z istim motorjem in umirjeno vožnjo okrog omejitev pije okrog 6 litrov.
Oj, kolegica ima cupra formentorja 1,5TSI, ker se ženšče spozna na avte, tok kokr jaz na astrofiziko ji ni nič čudno da ji avto povprečno pije dobrih 9l / 100km. Zdej je šla v beograd in nazaj, po njenih besedah je vozila 150-160 max, povprecna poraba pa je bila 10l. A se sam men zdi to ful prevec, al…
1.5 Superb na 150kmh je imel 7-7.5 litra. 9-10 litrov se meni zdi preveč. Morda vozi 180…150km/h za 1,5 mlincek... men je cist logicna poraba.
al pa v tretji prestavi 150kmh1.5 Superb na 150kmh je imel 7-7.5 litra. 9-10 litrov se meni zdi preveč. Morda vozi 180…