Čudni tipi

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Shai pravi:
Men se zdi prav fajn, da sta šla skupi. Ne vem zakaj ne bi. Konec koncev se lahk še kej nauči
smile-1.gif

In ja. Tipi, o katerih praviš, se mi zdijo čudni. Najbrž sobili eni tistih, ki so mnenja, da spada ženska le za štedilnik.

lahko je še na vrtu...

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Shai pravi:
Men se zdi prav fajn, da sta šla skupi. Ne vem zakaj ne bi. Konec koncev se lahk še kej nauči
smile-1.gif

In ja. Tipi, o katerih praviš, se mi zdijo čudni. Najbrž sobili eni tistih, ki so mnenja, da spada ženska le za štedilnik.

lahko je še na vrtu...

ooo, hvala ti, res!!

a sem lahk kr tvoja?
smirk-1.gif

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Ok, ampak, če maš res velik vrt, da ne bo slučajno premal za delat
tongue-1.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Če si predstavljam sebe, bi brez problema vzel kako bejbiko s sabo na ogled ženskega striptiza. Po drugi strani pa me nobena bejba nebi spravla gledat moški striptiz.

@Shai: Če boš doma pridna, si lohk tud moja
wink-1.gif
sam jaz te bom vsaj od časa do časa kam nagnal, da te bom še kje drugje videl ne sam doma.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
O ja, dela na vrtu ti ne bo zmanjkalo...kdaj bo poroka? Lohk pa še posvojiva Sloveneta, pa krstit ga bova dala...
evil.gif

Nazadnje uredil moderator:

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Štibr za posvojitev sem že en mal prestar. S krstom tud ne bo nič, so to že drugi zrihtal. Edino kar lahko Shai naredi, je to da me pred matičarja spravi in me prepriča, da izrečem tisti da.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Upam, da boš bvsaj do abrahama izgubil nedolžnost...
priden.gif
ahahahahaha

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Ko smo v USA hodli v strip clube je blo noter skor tolk bab kod decov. Pa ni blo nobenmu to nič čudnega. Včasih so se tiste babe napile so ble še bolj zmešane kot najbolj potrebni tipi.
Stvari pridejo k nam na vas pač bolj z zakasnitvijo.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Shai pravi:
smile-1.gif

lahko je še na vrtu...

Ti si resno tprav kmečki poba s taki mišljenjem.
zmaga.gif

Hvala qurcu, da vas je takih, ki tko razmišljate, čedalje manj.
crazy1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Kaj ti ni jasno, debata se razvija in slovenet se je sam ponudil v igro...očitno imaš kognitivne sposbnosti na ravni snečerja, če pa bi rad igral šerifa, pa kar...zaradi zakompleksancev s pravicami mudaratarja je že marsikateri kvaliteten razpravljalec (npr. stardec) zapustil forum in ko se zadeva eskalira, bye bye forum (v 'veselje' lastnikov)...ajd, ovčka.
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
a si striperko kej šlatal, lizal ju nejmit??? ker to se ponavad dela v moski druzbi
evil.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Se mi zdi, da si ti bolj začel s tem, da so ženske za na vrt
wink-1.gif

Sploh pa: Pametnejši odneha. Sam ti kr trajbaš dalje.. BMK za moje mod pravice.

Ali se drži teme, ali pa odnehaj. Simpl ko pasulj.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
a si striperko kej šlatal, lizal ju nejmit??? ker to se ponavad dela v moski druzbi
evil.gif

Hm tud u moški družbi tega nebi počel glede na to da raj svojo babo šlatam.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Jah nevem. Moja ma boljšo rit od vseh ka sm jih vidu tm, Joške ma večje, če ne večje pa saj naravne. Po drugi peechki pa zihr ne bom šaru.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
ja, to majo tud vsi poročeni, vlk hudejše doma kot pa tiste razvlečene ukrajinke brez postav..ampak tam se jim meša...tako da goba: logout.
wink-1.gif