Stvar je taka...
Imam eno kolegico (poznava se že iz srednje), ki me je vedno klicarila na vsake pol ure (pretiravam, ampak 1x dopoldne in 2x popoldne, pa 1x zvečer pa sigurno vsak dan) kje sem in kaj delam, blabla...Je iz istega kraja kot jaz, tako da sva se videli tudi po 2x na dan ampak ona me je še zmer obvezno poklicala še potem (jaz sploh nisem mela časa da bi jo kdaj sama poklicala). Skratka, bla sm njena prva in glavna oseba očitno
tega se niti nisem zavedala in sem si rekla, okej pač taka je, kaj naj zdej, ne morš je spremenit. Ko sem bla s kakšnimi drugimi zunaj, je bla vsa užaljena ker je nism povabila zraven???, zato ker sem vedela da ji gre nekaj ljudi iz moje male družbe na... vsivemokam. No, stvar je doživela vrhunec zadnjič ko sva šli zvečer na drink, ko sm ji vsa happy in zadovoljna rekla, da sm po dolgem času zasedena... Ja okej, ne bom tega razglašala na ves glas, ampak ker sem jo mela za kolegico sm ji pač mimogrede omenla. Njej se pa kava skor zaleti in malo manj kot da se začne dret name, da kdaj bova pa midve zdej ven hodile žurat in da ga hoče spoznat... Pa ji rečem, da ga pozna in ji povem za koga se gre, pa začne kr organizirat; telefon v roke in ga že kliče, potem pa js ko sem poberem od šoka, vprašam kje je dobila NJEGOVO telefonsko in mi brezbrižno pove, da jo je vzela v MOJEM telefonu???? (Kdaj - ko sm šla js na wc) Onadva sta do zdej si rekla le živjo kako si pa mal pokramljala, on sam ji telefonske sigurno ni dal ker to vem...
No, včeri je bil pri meni in mi pokaže en sms od nje - Kdaj gremo skupi ven, "Tjasa" je rekla da ta vikend? Komaj cakam! (S tem da on ni mel pojma od koga sploh sms je)
Kerga psihiatra naj ji zrihtam? Al sm js slepa pa česa ne vidim? ...
Imam eno kolegico (poznava se že iz srednje), ki me je vedno klicarila na vsake pol ure (pretiravam, ampak 1x dopoldne in 2x popoldne, pa 1x zvečer pa sigurno vsak dan) kje sem in kaj delam, blabla...Je iz istega kraja kot jaz, tako da sva se videli tudi po 2x na dan ampak ona me je še zmer obvezno poklicala še potem (jaz sploh nisem mela časa da bi jo kdaj sama poklicala). Skratka, bla sm njena prva in glavna oseba očitno
No, včeri je bil pri meni in mi pokaže en sms od nje - Kdaj gremo skupi ven, "Tjasa" je rekla da ta vikend? Komaj cakam! (S tem da on ni mel pojma od koga sploh sms je)
Kerga psihiatra naj ji zrihtam? Al sm js slepa pa česa ne vidim? ...