Čuden vijak

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.114
4.084
113
Sem sedaj vzel eno tako nogico za pohištvo in je gibljiva spodaj, če ni gibljiva potem ni šans da boš dvignil omaro na kateri stoji. Velja kot rečeno za nogice ki se jih nastavlja iz notranjosti omare (moja 2ga slika), tiste ki se jih od zunaj imajo ponavadi res fiksno "matico" ki se drži spodnjega plastičnega dela.

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Saj bi verjetno lahko uporabil tudi takšno, delno gibljivo nogico (pri meni v predalu ni nobene
frown-1.gif
), če bi še malo dodal nekaj gumijastega za prilagoditev plastiki ohišja kotne brusilke.
Ta vijak je skupaj s spodnjim itak samo za nastavitev pravokotnosti brusilke v stojalu.
Malo improvizacije pa bo
wink-1.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.361
9.597
113
EU
Jaz sem kupil kompletno stojalo za brusilko pri Hoferju za 10€.
Pa še vsi tvoji vijaki so gor
zmaga.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Taki vijaki so običajno pri kakšnih strojčkih za nudelce delat ali podobnih kuhinjskih napravah ki se jih fiksira ob pult (mletje orehov, mesoreznica...). Se ti kje kakšen valja zaprašen?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Če si lahko pomagaš s takšno nastavljivo nogico za pohištvo, potem pokliči v Odako v Stegnah - njihove nogice so gibljive in mislim, da imajo tudi večje navoje.
Prav tako je še Metalika Kacin , kjer bi pa morda celo imeli točno tisto, kar iščeš.

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
ksz...

sem zadevo uredil.
Poslal proizvajalcu željo po novem vijaku, pa so mi poslali kar komplet novo stojalo.

Vsem hvala za pomoč