Čuden dogodek

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.393
5.668
113
jah ql.....če gledaš hounted na discoveriyu niso usi take sreče!
wink-1.gif
Knjige letijo.....folk zboleva itd

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Meni se je zadnjič okenska roleta sama od sebe spustila (padla) dol. Spim pa v sobi kjer je bil že viden duh (če lahko verjamem bratu).
grin1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Zveni bolj strašljivo kot je v resnici. Ne vem, kot da bi imel občutek, da pač še nekdo živi svoje življenje v hiši in da ti nič noče. Kolikokrat ponoči tudi slišim vse mogoče zvoke, potem včasih kar neki hladen občutek dobiš, traja par sekund in izgine. Na hodniku je celo eno mesto kjer če se točno postaviš imaš občutek, da ti od spodaj navzgor piha hladen veter, čeprav ni ravno enak občutek kot veter ampak drugače ne znam opisat.

Je pa res, da je hiša stara vsaj 350 let in se je v njej marsikaj zgodilo skozi leta, tudi umor(i). Da vas še bolj prestrašim - morilec je še zdaj po 20 letih na begu.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Hehe, grad je tudi svoja zgodba... Najboljše je bilo par let nazaj, ko je bila na grajskem dvorišču gledališka igra in se je vmes začelo slišat smrčanje. Najprej nam je bilo smešno kak je nekdo zaspal sredi igre, potem pa ni bilo več tak smešno ko smo ugotovili, da nihče ne spi, pa ni bilo v gradu nikogar drugega razen nas gledalcev in igralcev na odru.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Mam tud jaz eno strašno resnično zgodbico; ko sem bil še otrok, sem šel spat, se naenkrat zbudim v neki sobi, nisem bil doma, temno je blo, čisto sam, vstanem, pogledam okrog, me postane fejst strah in se začnem jokat, pač ker sem otrok. Zakaj sem bil tolk daleč od doma, mi ni blo jasno. Se pokrijem in si rečem bom zaspal, res zaspim in se zbudim, pazi to, spet na tem odbitem kraju, točno tako, kot sem zaspal, kako naj pridem domov?! Tema je, vidim zelo malo, mrzlo je, vem da nisem doma! Vem, ker mi kraj znan in vem, da nebi smel bit tam. Spet se pokrijem čez glavo in zaspim, zjutraj se končno zbudim v moji topli pojstli. Niso ble sanje! Temveč moje psihopatološke motnje, podobne vašim. :)

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Meni se je zadnjič okenska roleta sama od sebe spustila (padla) dol.
grin1.gif

To se meni za vsako dogaja če pustim roleto dvigjeno. Ni boljšega, da te ob treh zjutri preseneti kaj takega
bonk.gif
.
Sam se spominjam še dogodka iz mladosti. Z bratom sva imela skupno sobo. Jaz sem bil star kakih 10 let mlaši brat pa 6 let. In bilo je tako, da je mlajši brat imel na postelji enega medveda (vedno nekje drugje). Jaz sem pa spal bolj ob oknu in se zbudim sredi noči ko slišim neko rskanje po lesu, pa vidim dve svetli piki, pa se zaderem tak, da pol hiše zbudim. Pa ta medved pade na tla ,ko se je še bratec prestrašil, ko sem se tak drl. In takrat sem mislil, da sem videl duhove in me je bilo neki časa ful strah. Čez kako leto ugotovim, da so se medvedu svetile oči, ko se je svetloba odbijala od lune, ko je dosti sijala, tisto rskanje je maslo od mačke
hysterical-1.gif
.

Kamele0N

23. jul 2008
42.393
5.668
113
@7xq važn da so ble psihopatološke motnje....podobne našim......raj posprau tist M57 iz Klik me! da si nauš kj naredu če se ti te sanje še kdai ponovijo
smile-1.gif

Rytno

Pripravnik
29. jan 2008
63
0
6
Noč, je bila mirna in brez cudnih dogodkov
smile-1.gif

Če pa bi že obstajal kakšen duh, pa bi ga rad z veseljem spoznal :D

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Za duhove obstaja logična razlaga, nekateri jo povezujejo s paralelnimi dimenzijami. Neutrino, ki izginja in se pojavlja na različnih delih atoma. Torej energija nekam gre, vprašanje je kam.

Če pogledamo v preteklost, le 100 nazaj, so ponekod ljudje verjeli še v čarovništvo in misticizem in ostale zablode. Danes to razlagamo z znanostjo.

B81

22. jul 2007
37.683
10.965
113
Citat:
Uporabnik Rytno pravi:
Noč, je bila mirna in brez cudnih dogodkov
smile-1.gif

Če pa bi že obstajal kakšen duh, pa bi ga rad z veseljem spoznal :D

Verjemi, da ga ne bi rad
rolleyes-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
zakaj ne? a ti si ga že?

da še jest povem svojo zgodbo... No, jest tud dostikrat doživim, da dobim kr tak hladen občutek, da je nekdo zraven tebe. Tak občutek, k ga ne dobiš kar tako! Enkrat se mi je pa celo zgodilo, da sm spal, in sm dobu občutek, kot da se me je nekdo dotaknil! Sm se takoj zbudil, z zelo hitrim utripom srca! Itak ni bilo nikogar v sobi...

Vidim da se take čudne stvari tudi drugim dogajajo, tako da nekaj je na tem...

Kamele0N

23. jul 2008
42.393
5.668
113
Se komu dogaja da pač spi......pa znotraj sanj ga hoče potegnt kukr dab te hotl še v globje sanje potegnt....feeling k da te bo vn potegnl iz telesa......sam da maš nadzor nad tem...nevem jst recmo se zavestno odločem da ne grem čez to mejo in se zbudim....vs zadihan k se mi dihanje upočasni..nevem to se men dogaja......al pa da se zbudim v lastnem telesu....pač spim pa me neki zbudi....nemorm se pa premaknt al pa odprt oči...tko like ene 15sec se kukr dab se v lastnem telesu premetavu pol pa začnem u easy delat...pač najprej oči odprem..vs nablojen,,,,.da valda vidm ka me je zbudl...pol sledijo pa še ostale okončine.....k comp u hybrnate stanju pač!

Kamele0N

23. jul 2008
42.393
5.668
113
Sj to se mi zgodi like 1x, 2x na leto! Ni tolk pogosto dab se sekiru.....mam pa feeling da ni dobr it na drugo stran sanj...to me bl skrbi!

B81

22. jul 2007
37.683
10.965
113
Kaj da ne....saj bo tvoje astralno telo v vsakem primeru prišlo nazaj, če te ravno ne bo kap v spanju...
grin1.gif