Čuden dogodek

Rytno

Pripravnik
29. jan 2008
63
0
6
Hej,

MI lahko kdo razloži naslednje?

Grem spat (trezen, da ne bo kdo si kaj mislil
smirk-1.gif
) in je v moji sobi vse vredu. Zaspim s tezavo, ampak dobro, na koncu mi le uspe.
Ko se zjutraj zbudim, vidim sredi moje sobe lezati plisastega ostrzka, ki je vedno (nikoli se ga nisem premikal) zataknjen za kluko omare. Kako je prisel na sredino sobe?

Ce bi padel iz omare sam (kar se nikoli ni), bi obstal in oblezal zraven omare. Ne pa da lezi stran od omare pod kotom 90 stopinj, pa se ovire so vmes.

Kaj storiti?
shocked-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
mogoče si ga nevede butnil nekako in je poletel.

je plišast in lahek ... nisi čutil, ko si ga zadel ...

spiš sam v sobi? si mogoče šel ponoči na WC? včasih vem, da sestra pravi, da sem ponoči šel velikokrat na WC, sam se pa še spomnim ne ...

Rytno

Pripravnik
29. jan 2008
63
0
6
ne mogoče, da bi ga ruknil, ker je na kar nedostopnem mestu. Ce bi zelel do njega prit in ga odhaklat, bi rabil res natancnost. Se normlano gre tezko.

Res, ni mi jasno

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Mogoče je, tako kot v pravljici, Ostržek oživel in sam odšel na sredino sobe.
Ampak tisti je bil lesen, tvoj pa je plišast.
confused-1.gif

Hecam se. Zagotovo obstaja logična razlaga.

Rytno

Pripravnik
29. jan 2008
63
0
6
Sam sem zelo logicen in tehnicen tip, tako, da niti ne verjamem v nadnaravne pojave.

Do zdaj me nikoli ni nosila luna (no polna je itak bila 12.12) in do zdaj sem tudi vedno normalno spal. (ni bilo pritozb s strani punc
smile-1.gif
)

Iscem logicne razlage se naprej......sem pa dva tedna prej sanjal, da je neki stari ded v moji sobi. Samo to so bile sanje.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
raje nehaj o tem razmišljat, ker boš šel vedno globlje, in potem boš dobu že prisluhe in privide...

Rytno

Pripravnik
29. jan 2008
63
0
6
nic, ga bom pustil to noc na tleh. Mogoce pa bo tudi sam sel nazaj na svoje mesto :D

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Sanjal si erotične gey sanje..... podazavest te je peljala do ostržka....

edin zajeb je bil ta, da je bila zadeva plišasta.....

Ko si se zbudil, si ga mogoče povohal.......???

Rytno

Pripravnik
29. jan 2008
63
0
6
Zakaj bi lagal?
stupid-1.gif

hehehe.......toy story...mogoce pa je celo kaj resnice na tem.....we will see
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Huh, kolikokrat se v naši hiši zgodijo kakšne takšne stvari, se sploh ne sekiram več. Ravno včeraj sem bil sam doma, naenkrat zacinglja en okrasek, ki ga imam obešenega preko kljuke. Pogledam in maje sem in tja kot da je ravno nekdo premaknil vrata. Pa ni bilo nobenega prepiha in tudi vrata se ne premikajo tak na rahlo, bi moral bit pošten prepih, da bi jih premaknil.

Najhujše je bilo lani, spet sam doma, vsi ostali na morju. So bile kar naenkrat luči prižgane v prostorih, kamor sploh nisem šel (recimo sestrina soba), vrata od kopalnice, ki jih vedno zapiramo so bila odprta itd. Pa cel kup stvari je bilo na drugih mestih.

Za konec pa še najhujša: starejši sestri se je več let v sobi prikazoval duh deklice, ki je umrla pri 11 letih zaradi pljučnice in je živela v tej hiši. Da si ni zmišljevala je potrdila mati, ki je deklico večkrat videla pri pospravljanju sobe.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.393
5.668
113
Jst se fentam......mam kolegico k prau da se kdai kake stvari premaknejo kdar koga ni doma pa se vrnejo......kako lah žviš v taki hiši sploh?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Čuj, še nikoli se nam ni zaradi tega nič hudega zgodilo, tudi polomljeno/pokvarjeno ni bilo nikoli nič (oz. nismo nikoli povezali s tem).

Drugače pa je sestra rekla, da je čutila, da ji ta deklica ne bo nič naredila in da se ji je včasih zdelo, da jo varuje (tudi vozila se je z njo na sovoznikovem sedežu).