Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
cryptowall ne doda končnice ja..zaklene pa vseeno praktično vse..še pst datoteko od outlook pošte je zaklenil eni stranki..odklepa ne bo nikoli..razen če slučajno zasežejo kakšen strežnik in da je hranjen tvoj ključ na njem za odklep..
Naredil tako:
Download: ShadowExplorer
Preveri če ti program vidi vse particije in vsebino...nato idi na obnovitveno točko,poženi obnovitveno točko ,ki je nekaj dni pred tem virusu.
Potem probaj z ShadowExplorerjem obnovit datoteke (slike,dokumente).
Če še ne gre. Zaženi računalnik v SAFE MODE in od tam poženi obnovitveno točko,računalnik se bo potem sam normalno zagnal.
In še enkrat probaj z ShadowExplorerjem.
Tako je meni uspelo,upam da bo tudi vam.
Če ne vidi vseh particij in vsebine je tu postopek:
tako je..cryptolocker verzije, ki so sedaj aktualne so tudi to možnost obnavljanja datotek onemogočila z brisanjem, razen če ti je ime Srečko
Method 3: Shadow Volume Copies
As a last resort, you can try to restore your files via Shadow Volume Copies. Unfortunately, this infection will attempt to delete any Shadow Volume Copies on your computer, but sometimes it fails to do so and you can use them to restore your files.
Stranko je včeraj napadla neka nova(?) varianta, končnica datotek .klthzrl. Sicer imajo na strežniku VSS vklopljen in nočni backup, tako da ni škode, drugače bi danes tenko piskali.
Ti je naredilo še kake txt datoteke oziroma navodilo kako plačaš?
Če je, javi kaj piše not oziroma naredi sliko, nikakor pa NE nalagaj te txt datoteke nikamor.
Sem zapekel na CD slike iz PC na katerem je bil Cryptowall in mi je ko sem vstavil CD v na novo naložen Pc takoj protivirusni javil, da so help: txt, html in png datoteke trojanci.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.