Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Kakršnegakoli dizla z okoli 100kw
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
darjan:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1622591 (beri opombe)
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Tedva sta imela ceno 5 jurjev ne pa 8. Za 8 se gotovo dobi kaj bolj spodobnega. Jaz osebno ne bi niti za 8 jurjev šel kupit avta tega razreda za takšne potrebe (cirka 230km na dan?). V tak namen se kupi preverjen avto, ki dela s čim manj stroški in čim manj izgube časa. Se pravi poceni zavarovanje, majhna poraba, poceni servis, dolg servisni interval. Ker dizlov z dolgim servisnim skoraj ni bi jaz pač pogledal za kakšnim dobro ohranjenim passatom. Za 8 jurjev se najbrž že kaj dobi.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
C152SLO, torej po 2004..žal si pri nas tile avti že fajn dražji - tudi za 2000€, medtem ko se v tujini še dobijo po normalnih cenah..ampak ne vem, če se mi da z uvažanjem iz tujine zajebavat...
Kako pa so tile 2.0 HDI 110KM motorji, je to dovolj za tak avto peljat, ali je boljše 2.2 gledat?
Tiptronic menjalniki so ok ali rajši ročnega?
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
Kolikor se se jaz zanimal so C5 kar zahtevni za vzdrževanje. To se pravi tekočina za saje (dolivanje 200EUR), komplet nov filter (na cca. 160.000) pa cca. 800EUR. Tavelik servis tudi okoli 1000EUR. Plus bunke je potrebno menjavat na 200.000km (se jih ne da nafilat tako kot nekoč).
Ne verjamem pa tudi, da bi pri 2.5TDI za tavelik servis dal 400-600EUR. Prej prek 1000EUR.
Jaz mislim, da ne rabiš tako velikega avta. Kupi si en avto golf klase novejšega letnika pa bo čisto ok.
lp