Crocs

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Ena obširna tema je bila o tem na forumu.

Al pa če je bilo še na sux-u.
uf-1.gif

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Samo še toliko (ker se je o tem res že dosti pisalo):

Če želiš prave Crocse in udobno hojo, potem boš moral dati zanje 40E.
Imaš pa na tone poceni ponaredkov, ki pa se res navadna plastika. Tisto je trdo, noga se ti bo potila...

Če jih boš imel na nogah uro na teden, potem vzami kake cenejše. Če jih nameravaš nositi več, vzami raje original.Odločitev pa je seveda tvoja.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
jaz imam lepe zelene penaste, mehke,.,.. in so stali 2 do 3 € odvisno kolk si shandlal
wink-1.gif
in ne, niso trdi in vse kar je opisala pumax.

nikar z originali če ni potrebe
wink-1.gif

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
PUMAX...načeloma se s tabo strinjam...ampak, dolgo časa sem okleval ( orginal ali fake) 40 € mi je
cry12bpy.gif
za plastik fantastik...
Pa sem se odločil in za foro "kaj bo pač bo" kupil v Massu fake zadevo (ne JOSH) za 9€, nosim jih že cel mesec doma, namesto copat, na boso nogo ( malenkost se noga poti, ampak res malenkost), so mehki, udobni, lahki, ko jih kupiš smrdijo ( no vojn niti ni toliko odbijajoč) po plastiki....ampak sem v HERVISU preveril....tudi orginali imajo nek specifičen (pravzaprav kar isti) vonj po plastiki. Kupil sem še ene fake....za ven, za sprehod z psom in moram rečt da so prav super...za to ceno.

Ampak to je moje mišlenje in uporabna izkušnja, vsak pa se naj odloči zase...

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Pozabil dodati:jaz dam to na noge če me kdo pomladi za 20 let.
evil.gif
hehe Tudi meni so grozni!
Sem pa sprobala tako original, kot en ponaredek (mislim da ga je kolegica dobila iz Massa), pa je bila kar očitna razlika na nogi.

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
jz jih mam skorej en tedn, pa morm rečt da sm ful zadovoljna z njimi. kupla sem pa original ker če bom dala nekej tko grdga na nogo nj bo saj original da bo res tok udobno pa hudo za nost kakor obljubljajo. ful so udobni, lahki, pa tud nog se notr ne poti tko da...
smile-1.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Ne pozabit da so včasih ponaredki tako "dobri" da je na videz in otip težko opazit razliko. Se pa potem vidi ko imaš enkrat stvar na nogah.

Baje da je v avstriji dobesedno lažje prit do orginala.

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Jesus, pa to mam jaz doma, oziroma tastara dva. Sicer sta od Josha ampak nima veze. Grdo je za popizdit. Hvala bogu jih nosita samo za po vrtu in ne za kam drugam, ker drugače se bi ju odreku.
Pol pa si eni tu gor nataknejo še tiste "priponke" raznih živalic..... Baje sta te živalce ena dva nemška upokojenca "izumla" in zdej kr bajn keš služita na račun tega.

Nazadnje urejeno:

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.531
267
83
Lani sem si kupil ponaredke, ki so mi do letos dobro služile. Letos sem si kupil pa original, in morm rečt da je kr precejšnja razlika med njimi. So mi pa všeč, ker so lahko, se hitro sušijo (voda) in pa hitro se jih opere, pa še udobni so
cheer.gif

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik vogel pravi:
Lani sem si kupil ponaredke, ki so mi do letos dobro služile. Letos sem si kupil pa original, in morm rečt da je kr precejšnja razlika med njimi. So mi pa všeč, ker so lahko, se hitro sušijo (voda) in pa hitro se jih opere, pa še udobni so
cheer.gif

Torej na kaj je potrebno paziti da ne nameravaš kupiti originala kupiš si pa drag ponaredek. Ter kje se zagotovo dobi original v več različicah?

LP