CRO cena kave

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Mulček, kar zaključiva. Ti si začel meni če sem fuqjen.

In spet ena debilna razlaga, ki si jo privlekeldirekt iz učbenika. Jaz točno vem zakaj pijem pivo po 2€, nič ne bi bilo drugače, če bi mi dali popust. Zna pa šef v tem primeru pogledar koliko teh pirov se je prodalo in oceniti iz tega kolliko domačinov obiskuje lokal. Recimo.

Point vsega je, da je to normalno in prav. Ali popust ali ločena postavka - s tem se pa ukvarja inšpektor oz. neprivoščljiv slovenc.

buce

Pripravnik
23. jan 2014
562
20
18
Point vsega je, da ti delaj po svoje, pa te bojo že inšpektorji prepričal. Meni je vseeno - zarad mene imaš ti lahko tistih 10 istih pirov z različnimi cenami, te bo že furs podučil pravil poslovanja. Če se tebi zdi to normalno, še ne pomeni da dejansko je.

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Sem že napisal, da sem bil zraven ko se je inšpektor v to vtaknil, pa je to ob razlagi na zapisniku izpustil. Ampak alterjevec ma pa prav ane

buce

Pripravnik
23. jan 2014
562
20
18
lej, dobr zate. pač delaj tko si do sedaj. če se zdi tebi to dobra poslovna praksa, prav.

13. jul 2011
2.677
626
113
in smo potem po hudih mukah in težkih besedah ugotovili, da je šlo za popust, s čimer je bil inšpektor zadovoljen. Z dvojno ceno in dvojnim cenikom pa ne bi bil.
In če je komu treba tukaj kaj narisat si to ti, ker non stop blodiš o popustu za stalne stranke. Jaz razumem, da lastniki lokalov na turističnih lokacijah dajejo stalnim strankam pijačo ceneje. Sem ti tudi napisal, da se to najbolj elegantno reši tako, da razdeliš članske kartice, s katerimi imajo potem gosti popust. Popust, ki je potem kot tak tudi na računu naveden. Ne pa dvojna cena.
In še zadnjič (že najmanj petnajstič): v primeru OP ni šlo niti za stalno stranko, niti za popust.

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
V primeru, ko sem bio jaz zraven, je šlo za DVOJNO CENO. Na artiklu pa piše Točeno pivo AKCIJA. In je bil mir. Pa si ne daste dopovedat.

In zakaj bi rabil neke jeb*** kartice, če pa kelnarca na pamet ve kdo je ta domač in kdo ne.
hysterical-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.626
3.080
113
v lokalni ostariji
peror pač nabija... sej v drugi temi joka kako so grdi grdi prodajalci najprej oglaševali kuhinjo za 4000 pa dal mal popusta da je bila 2000 i kursor. čez 2 tedna pa so znižali ceno na 2jurja in je to joj prejoj... kako se lahk to gredo...

samo tukaj bi pa imel netransparentne cene...