Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Govorimo o notranji enoti? Crknilo po moje ni nič. Čeprav voda zdajle ko se s klimo greje je sumljiva. Tiste saje so pa plesen, ki se lušči iz ventilatorja. Pac to je tisto ker rednih servisov tako nihce ne rabi
. Najhitreje je sedaj zadevo razdreti, vzeti ventilator ven, ocistiti komplet enoto, ventilator z wapom (po pameti) oprati in zloziti nazaj skupaj. Sem skoraj 100% preprican da je to to.
Poglej spodaj v odprtino, kjer je ventilator. Za lažjo predstavo, kako zadeva izgleda... Na sliki je sicer bolj kot ne prašnen ventilator, ko se pa ta prah "spremeni" v plesen je pa bolj črne barve...
Če se pojavljajo kapljice je po vsej verjetnosti to, da imate zamašen odvod kondenza. Čeprav mi jetrenutno rahlo nelogično, ker pri ogrevanju se kondenz tvori zunaj..torej je ena od opcij tudi ta, da ti skozi preboj stene prihaja noter hladen zrak, ki kondenzira...kar se tebi odrazi kot lužica pomešana z umazanijo.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.