Fantje adijo meni ne da. Tole še in konec od mene v tej temi. Tak kot nima smisla Andyu razlagat o epidemiologiji in zdravstvu tak vam osnov pedagogike ni treba. Itak vse vete. Ampak upam pa da bo mogoče kak pedagog vsaj malo odpr oči.
Drugač pa en dober razlog kaj bi maska tak spremenila? Govora je o otrocih, ki imajo fizični stik med sabo in učitelji nonstop. Sicer bi kot pedagogi to mogli vedet. Ko prideš v razred ti 8 frocov prileti v objem, dva hočeta da ga dvigneš, tretjemu paše, da ga malo pobožaš (ja ker vi pedagogi tega pač doma ne delate in jim manjka). Dejansko so tudi taki otroci, da se sredu ure vstane brez razloga pride do tebe in se stisne k tebi za 5 sekund in gre nazaj v klop.
Al kaj bi vi pedagogi? Vsakega na ketno pa marš u tri pm če pride do tebe? Ne, ne moreš 6-8 let starih otrok ločit in držat 4-8 ur brez stika. Ni teoretične možnosti, da bi to uspelo.
In ko si celi dan v takem okolju ne mi rečt, da maska vse spremeni. Ko govoriš si jo celi čas popravlaš in se je dotikaš. Al si boš hodo na 30 sekund roke umivat? Predn greš do malega, primeš njegovo barvico al pa ravnilo v roke in mu pomagaš.