Dela, seveda, sam to je za uro dve, ne pa za cel šolski dan.Zoom, Teams dela zadovoljivo tudi na androidnem telefonu.
Dela, seveda, sam to je za uro dve, ne pa za cel šolski dan.Zoom, Teams dela zadovoljivo tudi na androidnem telefonu.
Z lune padu?Ta bo res prava, po urniku predavanja, pa s kere lune si ti padu? Mi prosim poveš, kako je to izvedljivo po tvoje?
Super. Kateri razred?Z lune padu?
Ti prilepim "Zoom urnik" od naše ali mi verjameš na besedo da ga imajo?
če ti ne uporabljaš sekret papirja, se priporočam. Men z wc ščetko ne sede.Važno da je kvas pa sekret papir
Kje je zagovornik nesposobnih učiteljev Luka?Nakonc bo spet vse letel na moj pa še kakšen mail......Tist urnik in grožnje s prijavo na socialno bodo poniknile. Zanimiv, na srednji strojni nima noben od učiteljev težav z računalniško pismenostjo.....Kle pa,,,,ubibože.
Pri tamali so so na Zoomu združili paralelki, tako da.....Ne pozabimo, da nekateri učitelji na predmetni stopnji imajo tudi nižje razrede, ki so še v šoli. Torej, eno uro odpredava v učilnici, lavfa v drugo učilnico in tam vse prištima za zoom, potem spet nazaj na naslednjo uro v drugo učilnico, vmes pa še vaje nalaga... Starši doma pa tudi imajo več kot enega otroka v šoli in še svoje službe... Plačani so pa itak premalo, da bi se ukvarjali s 25 do 30 sončkov namesto njihovih staršev. Če pa imaš normalne starše in otroke in učitelje, se pa marsikaj da.
Maš prav in se strinjam. Za stanje so odgovorni vodstveni kadri. Povsod je tako.In juhuhu gremo spet čez učitelje, namesto nad dejanske krivce - ministrstvo in ravnatelje (in deloma občine).
Jaz sem moji celo poletne najedal ali so se kaj zmenili kako bodo jeseni/pozimi,ko bo spet lockdown. Seveda nič od nič in je spet “sama” in bo šla komunikacija kakor si bodo starši zaželeli - mail,Viber, Whatsapp, zoom in ravno sedaj izvedel - SMS, ker ena mama ne zna drugo uporabljati, če bo tudi razredna stopnja šla na daljavo
Seveda šola ne udari po mizi in stopi v podporo učiteljem, ampak pričakuje, da se bodo znašli. Mrš in taka organizacija.
Aja - sicer je do takrat še dva tedna - a nekako ne verjamem, da bo kaj od organizacije.
In juhuhu gremo spet čez učitelje, namesto nad dejanske krivce - ministrstvo in ravnatelje (in deloma občine).
Jaz sem moji celo poletne najedal ali so se kaj zmenili kako bodo jeseni/pozimi,ko bo spet lockdown. Seveda nič od nič in je spet “sama” in bo šla komunikacija kakor si bodo starši zaželeli - mail,Viber, Whatsapp, zoom in ravno sedaj izvedel - SMS, ker ena mama ne zna drugo uporabljati, če bo tudi razredna stopnja šla na daljavo
Seveda šola ne udari po mizi in stopi v podporo učiteljem, ampak pričakuje, da se bodo znašli. Mrš in taka organizacija.
Aja - sicer je do takrat še dva tedna - a nekako ne verjamem, da bo kaj od organizacije.
Kaj pa doma? Mater spet sem diplomiru, to pač ni moj področje. Usposobit tri delovne postaje morš bit mal iznajdljiv. Mam spet nov hobi..... Kva pa na kmetih, kako nej tole....Pa ne pozabit, da večina manjših šol v slo še vedno nima na voljo računalničarja 100%. Manjše šole imajo srečo, da se jim je nekdo prijavil za tistih 20-30% po sistemizaciji. Pa še ta oseba flika po večih šolah ali pa kombinira z drugimi predmeti (in ima neko drugo smer). Kar v praksi pomeni en dan na eni šoli, potem pa 4 dni nič na tej šoli. Ali pa 2x po 4 ure na teden. Kdo bo nudil podporo učiteljem in učencem? Seveda so na MIZŠ obljubljali kako bo to zdaj pa res rešeno. In smo spet tam kjer smo bli marca. Čeprav je bilo več kot dovolj časa, da se vse uredi. Iz njihove strani je bilo narejeno točno 0 in niti pikice več.
Ampak ja prasci učitlski leni. Komaj so čakali, da lahko spizdijo v karanteno in brezdelje.
Saj so imeli vajt celo poletje pa bi se ucili- za ucitelje mislim.Pa ti veš sploh kak dolgo že pizdijo vsi? 20 let.
Pa kak so letos pritisnili starši, mediji in konec koncev ravnatelji.
25 dni nazaj je šel predlog (ki bo zadeve pogojno rešil) v medresorsko usklajevanje.
Če bi imeli voljo bi bila 1. 9. Sistemizacija rešena.
Koliko so iz strani MIZŠ pripravli smernic in izobraževanj za učitelje? 0!
Kot da ti v fabriki rečejo glej vse stroje in robote vam bomo menjali. Enkrat jeseni bojo, ko pridejo jih morete obvladat. Samo izobraževanj nimamo v planu. Pač znajdite se, saj mate navodila na netu.
Saj so imeli vajt celo poletje pa bi se ucili- za ucitelje mislim.