Daj preberi si zakaj jo imajo kirurgi, saj ni tezko poiskat na gugluKmečka lkgika mi pravi da jih kirurgi verjteno ne zaradi lepšega. Pa tudi k režejo v fimih jih majo gor zaradi pristnosti ne kot neki da ne vidmo ksihta igralca.
Tako da neki bo na tem.
Pa si ti našel? Si prebral? Skup z nabijalkotom nista razumela napisanega, pa zate mi je jasn, da morš sapo zajet in dat možganske celice za dihanje v druge miselne procese, da sploh kej sprocesiraš, za nabijalkota pa....Daj preberi si zakaj jo imajo kirurgi, saj ni tezko poiskat na guglu
Ne vem od kod ti to? Masko ima kirurg da se zasciti pred pacientom in pacienta pred svojimi “kapljicnimi” baciliKaj si ravnokar nabluzil? Je potem bolje, da med operacijo vržejo maske dol? Če smo že pri tem, pa še očala, rokavice in zaščitno obleko.
Končno razumeš. Masko in zaščita si uporabil v istem stavku. Saj bo darjan, lepo po korakih in ti bo počasi vse jasno.Ne vem od kod ti to? Masko ima kirurg da se zasciti pred pacientom in pacienta pred svojimi “kapljicnimi” bacili
Sem slišu zate, da maš težave s sprejemanjem avtoritete. Na tole paranojo se lohk pa sam nasmejim. Nismo mi Japončki in Kitajčki.