Po rtv slo en komentar ki pokaže pravo bedo posameznikov - že tu n alaterju par glasnih pacijentov pa potem misliš da jih je 50%.:
Kot pričakovano samotestiranje normalno poteka. Spet se je dajalo preveč pomena in medijske pozornosti redkim posameznikom, ki so proti.
Obvestilo danes.
Učenci, za katere ste nam starši soglašali, so izvedli samotestiranje. Hvala vsem staršem, saj so bili otroci večinoma dobro seznanjeni s samim postopkom, namenom in tudi praktično izvedbo. Pojavljale so se kakšne manjše težave, predvsem v prvi triadi, ki pa so jih učenci hitro in uspešno rešili ob spodbudi in pojasnilih učiteljic. V pripravljenost je bila na šoli tudi ................, če bi nastale nepričakovane težave, a je bila na srečo brez dela. Smo ji pa hvaležni za pobudo in sodelovanje. Sam sem poskušal obiskati večino oddelkov, tako da sem se seznanil z realno situacijo po oddelkih. Lahko mirno rečem, da sem bil zaradi odzivov večine otrok veliko bolj pomirjen, kot sem bil v prejšnjih dneh.
Ubogi otroci, ki imajo starše, ki jih lahko vidimo po FB. To je edini dejanski problem, ki obstaja glede samotestiranja.