Ce je pa tako pa naj naredijo cepljenje obvezno pa basta.Pocepiti je treba vse, da bo virus enkrat dokončno izginil.
Ce je pa tako pa naj naredijo cepljenje obvezno pa basta.Pocepiti je treba vse, da bo virus enkrat dokončno izginil.
Zanimivo, aktivni starši. Ko bi bili se za druge zadeve tako aktivni.Sedaj izredni sestanek predstavnikov staršev.
Me zanima, kaj bo priletelo na mail .
Ucenec, ki ima ambicije biti boljsi od ucitelja.Sošolec od Mengeleja ???"Verjetnost, da bolnik potrebuje intenzivno zdravljenje, je pri cepljenih desetkrat manjša"
SAZU in predstavniki zdravstvene stroke prebivalce ponovno pozivajo k cepljenju. Kot poudarjajo, podatki iz številnih držav kažejo, da cepljenje za desetkrat zmanjša verjetnost hudega poteka bolezni in zelo redko povzroča resne neugodne stranske učinke.www.rtvslo.si
Zastonj to butalcem razlagat
Torej glede na povprečno starost hospitaliziranih je najvišja precepljenost med mladimi al kako?
Se pravi, da si v celoti proti testiranju otrok, ne samo temu v šolah?Bedaki in idioti pa menite da bo šarjenje po otrocih prineslo spremembo v smeri epidemije..... Neprecenljivo.
Raje bom, da nem kaj kriv. Itak bo hitro v javnosti.No sej ni potrebno biti skrivnosten.
Vedno me bega ali res ne razumes ali se samo delas, da ne razumes.Še enkrat, kaj bo v celotni epidemijo pomagalo, če polovimo 100% šmrkavih šolarjev, obenem bo pa v istem momentu 300 60+ letnikov na intenzivi?
Sej bi razumel, če bi za vsakega odkritega pozitivnega šolarja, enega odpustili iz intenzive ali SB.......ampak tako.....
Če imaš pa ti, kako boljšo logiko, me pa prosim razsvetli.........
Butalsko vprašanje zastopite samo butalci...Zastonj to butalcem razlagat
Vedno me bega ali res ne razumes ali se samo delas, da ne razumes.
opcija 1: s testiranjem otroka pred poukom ulovis pozitivnega, ga posljes domov, pouk gre naprej, minimalno prenosa med otroci in z otrok na ostale druzinske clane
Opcija 2: ne testiramo, oz je testiranje prepusceno odlocitvi starsa. Pozitiven otrok gre v šolo. Potencialno lahko komot okuzi 10 otrok in s tem 10 druzin. Vsaj 1 bo hudo zbolel, morda bo kdo umrl. Imamo preko 700 osnovnih šol in skoraj 200.000 učencev v šolah. A matematika ti gre, ko se hvalis s pametjo?
opcija 3: pustimo obvezno testiranjen doma. Polovica starsev bo testirala, polovica ne bo, ker kot vidis imamo razdvojeno slovenijo. Posledica je enaka kot pri opciji 2.
opcija 4: zapremo sole in solanje od doma. Izjemno slab vpliv na otroke, socializacijo, izobrazevanje. Da ne omenjam zapletov ker je potrebno starsem ostati doma, pa nimajo vsi takih sluzb, da bi si to lahko privoscili. Ta ukrep bi moral biti zadnja mozna odlocitev. Ker imamo prej opisane opcije.
A si dojel zdaj al ti narisem se kaj? Si mogoce bolj vizualen tip? Al samo ignorantski? Poln ku*ac imam tebe in tebi podobnih, sebicni in gledajo samo nase in svoje potrebe, medtem ko v sloveniji razmisljajo, da bi zaradi pomanjkanja intentivnih postelj in kadra, zaustavili onkoloske operacije. Halo, pa kdo je tu nor.