Covid-19 Covid-19 in zmedeni starši/šolarji/uČiteLji

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
V AT se sicer testirajo, a mask mes poukom ne rabijo.

poleg tega pa:
More than 7,500 children have been withdrawn from school for this academic year, the education ministry says.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.987
9.531
113
Se cist strinjam da je debilizem. Sem nalasc pretiraval v stilu antiwaxer starsev :valjamse: Sam da ne bos mislil v skupini s starsi sem dejansko dobil ta predlog. Da ne bo noben pipal njenega otroka in da se otrok v 3. Razredu ne bo testiral sam.

Btw, so dali zdaj na izbiro. Ali maske in testi ali sola od doma. Se lahko vsak sam odloci.
Mal težko si pod 12 let na wax/antiwax. Pa pustiva zdej bedake, z odločbami in oh in sploh. Ti bodo vedno problem. Prva triada je dejansko problem, ker oni se pa res ne morjo samotestirat. Sekretar pač bluzi.

• Všeč mi je
Reactions: tommek

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.987
9.531
113
Ker aveš, najprej je treba porihtat balkan, ki ga omenjaš v sosednji temi, šele potem se lohk vprašamo, a res rabmo testirat prvo triado v šoli, kar je res tehnično mal težje izvedljivo. Moji mulci nimajo težav, podobno kot jih prej niso mel z bralnimi značkami, pregledi uši in podobno. Se zdaj vsaj približno razumeva v tej temi?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.980
6.152
113
Zdaj pa razni darjani in Ybt-kojikurci pri pisdimaterni nehate že bluzit in začnite glave uporabljat. Če jih ne znate, pa pod giljotino z njimi.
Otroci so skupine ki se daleč najbolj mešajo med seboj, se stem kužijo in to prenašajo domov. Ne rečem da bodo vsi otroci pomrli. Trenutno imamo v našem kolektivu 5 okužb, in sleherno okužbo je domov prinesel njihov otrok. Osnovnošolec, srednješolc, ni pomembno.
Pa kurci zabiti na kozlaje mi že grete z vašim bluzenjem.

P.s.
Pa sory za vse kletvice, težki časi so za mano...