Covid-19 Covid-19 in zmedeni starši/šolarji/uČiteLji

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.490
3.589
113
ja, vse je zarota, ti povem. razen če ni.
Torej so osebe, ki imajo po cepljenju težave, samo nobena tv jih noče pokazat.
ker nimam Fejstbuka... ga imaš ziher ti. na FB je po moje mnogo Slovencev, z imenom in priimkom in posledicami cepljenja, ali tudi FB tega ne dovoli?
od 1mio cepljenih, jih prosim najdi 5 al pa 15 itak je cepivo nevarno, z imenom in priimkom, potem pa komot govori, da meni stvari niso jasne. bo šlo, kolega?
Sorry, nimam FB, se boš mogu znajdet sam.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113
menim, da film Okorna ni stran vržen denar. Pač, ljudje po covidu povedo svoje, z imenom in priimkom. lepo bi pa bilo, da se še z druge strani javijo, ampak jih po moje moti ime, priimek, kar mene osebno ne bi, če bi imel posledice po cepivu.
So ga ze posneli Izraelci.

Izvoli, poglej si ga. Je zastonj:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113
Samo res.
Kako naenkrat ljudje verjamejo Okornu, da ni nikjer nobenega nasel? Kaj pa ce se laze ali prireja resnico? Ali od kdaj on velja za svetovljana da bi mu verjeli kar tako? Glede na to da se je prodal vladi bi lahko vsaj zaradi tega malo zastrigli z usesi.

• Všeč mi je
Reactions: mirsi

damirj

Guru
9. maj 2012
5.324
2.425
113
Samo res.
Kako naenkrat ljudje verjamejo Okornu, da ni nikjer nobenega nasel? Kaj pa ce se laze ali prireja resnico? Ali od kdaj on velja za svetovljana da bi mu verjeli kar tako? Glede na to da se je prodal vladi bi lahko vsaj zaradi tega malo zastrigli z usesi.
Kako pa ves, da ni ta izraelski film prirejen? Kaj ce ga financira anticepilsko gibanje in so vsa tista pricanja izmisljena? Od kdaj so pa sedaj izraelci kredibilen vir?

damirj

Guru
9. maj 2012
5.324
2.425
113
Ne vem ali je zalostno ali za krepat od smeha:

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113
Samo res.
Točno to. Okorna bodo predvajali na TV kot sveto resnico, potem imaš pa tak izraelski testimonial, so pa kao sami lažnivci in prevarantje, pa kao nedokazano, kljub temu, da je v pričanjih jasno pričano, da so zdravniki potrdili posledico zaradi cepljenja.
Ampak, pogodba države Izrael s Pfizerjem vključuje tudi to, da 10 let(?) ne bodo dali ven podatkov o stranskih učinkih cepiva, zato se to cenzurira.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.324
2.425
113
Zakaj pa so potem to izraelci dali ven? In se vedno ostaja vprasanje, kako pa ves, da tale izraelski film vsebuje resnicne izjave in ne izmisljene?

sad

Guru
24. avg 2007
21.174
9.809
113
Zakaj pa so potem to izraelci dali ven? In se vedno ostaja vprasanje, kako pa ves, da tale izraelski film vsebuje resnicne izjave in ne izmisljene?
Točno tako:
Samo res.

:evil: :evil:

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113
Dej poglej si link. To ni dokumentarec, ki bi bil uraden od kakšne TV ali vladnega promotorja. To je civilna iniciativa.

Na tem linku imaš tudi pričevanja pogrupirana po vrsti stranskega učinka.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Dej poglej si link. To ni dokumentarec, ki bi bil uraden od kakšne TV ali vladnega promotorja. To je civilna iniciativa.

Na tem linku imaš tudi pričevanja pogrupirana po vrsti stranskega učinka.
oprosti, morda se boš smejal, ampak iz takšnih strani kot so ti viri, jih ne berem, ker sem v naprej 99,9% prepričan, da so fejk. iz takšnih strani ratajo verniki, ki jim grafen sestavlja anteno, da postanejo internet teles.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113
oprosti, morda se boš smejal, ampak iz takšnih strani kot so ti viri, jih ne berem, ker sem v naprej 99,9% prepričan, da so fejk. iz takšnih strani ratajo verniki, ki jim grafen sestavlja anteno, da postanejo internet teles.
Se ne smejem.

“It's easier to fool people than to convince them that they have been fooled.”​

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic in zino

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Tako je. Kako torej ves, da nisi ti ovca in te antivaxerska skupnost vozi okoli prsta?
pač verjame temu. jaz tudi imam kolega, ki je 100% prepričan v orgonski top in kis.
jaz ne verjamem niti pogodni Izraela z Fizerjem o 10 let molka, ker 1 bi se ziehr najdo in to pogodbo preslikal na net.