Torej SO!Ja, 5% jih ima long kovid je rekel Kek, umrl se niti en, jaka ogrozenost je to, se gripa je hujsa
Cepljeni velenjski učitelji z bolečinami po telecu. Še živijo? So pobrali dodatke in bone?
Torej SO!Ja, 5% jih ima long kovid je rekel Kek, umrl se niti en, jaka ogrozenost je to, se gripa je hujsa
S predlogi na plan!Samo to je res smešno in lepo kaže na nesposobnost vlade. Še dobra 2 tedna do pouka in mrtva tišina.
Čeprav itak je vse skupaj bv, saj se potem zadeve s tweeti ob 23.00 spreminjajo, kot vodji ustreza. Se spomnimo semaforja in potem stalno spreminjajočij se meril in neupoštevanja le tega.
Jaz kmet bom predlagal kaj? A imam jaz x “strokovnih certifikatov”, tečajev in izobrazbe za šolstvo, za zdravstvo, itd.? A jaz grejem stolček na ministrstvu in sem plačan za to?S predlogi na plan!
15.8 se sprašuje kako 1.9?To že vse vemo. Predlagaj kako v jeseni.
Tole s testi, eni bodo izkoriščali ker se jim nebo dalo v šolo. Upam da boo testiranje v petek tako da se gre potem na pravo v pet. sob. in ne pon. torek.
Končno ti je kapniloPardon, 1.9. se bodo vprašal, ker sedaj majo še dopust.
V mislih sem imel policijo 15+ let nazaj.. tole popisovanje dajem v isti kos kot lovljenje na 50, ko je do prve hise se juhuhu metrovMislim da je vseeno policija uveljavljala neustavne ukrepe in ljudi sredi malice brez maske popisovala?
Jojprejoj že do zdaj nisi "nič delala", zdaj pa prisiljen počitek.