Ker imam tri mulce v osnovni šoli od 5. pa do 9. razreda vem, da šolniki delajo, sicer eni bolje, kot drugi, samo se trudijo. Včeraj sem bil na vezi s pomočnico ravnateljice in zadeve šibajo in jih celo sproti urejajo, tko da šolniki delajo, drugače kot prej, samo delajo pa.V moji občini dejansko ne delajo samo šolniki, vrteci, oštarije in trgovine z neživljenskimi potrebščinami. Verjetno še kak CSD nisem siguren.
Dejansko ne delajo samo oštarije, trgovine z gradbenim materialom delajo, samo ne direktno fizičnim osebam. Za CSD ne vem, vem pa za upravne enote, ker pač redno delam z njimi. Tisti, ki so bili prej dobri, so dobri in odzivni tudi sedaj, jebiveter je pa pač jebiveter prej in sedaj.
Moja firma dela na polno, smo le jedro vsega tega dela od doma, šolanja na daljavo in podobno in ljudje, ki delajo direktno na omrežju, pa še kje, delajo kvalitetno in dobro. Tisti, ki delamo od doma se pa trudimo zadeve čimbolj prilagodit situaciji, efektivnost je seveda padla, delovna morala pa nikakor ne.
Kle za mano dela moja soproga, na polno, od doma. Delo od doma ni sedenje na kavču, in prav je, da se dela od doma vse tam, kjer se lahko, da so/ste tudi tisti, ki ne morete delat od doma manj ogroženi.