Conrad Grosuplje - prodajalka

mistique

Guru
16. jun 2009
14.085
1.888
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Me drži, da bi še kaj kupil in šel robo še enkrat osebno prevzet...

A bi potem še 1x odprl temo na forumu al bi raj češplo vprašu, zakaj se nasmiha tudi osebam z nizko samopodobo?
Jaz bi v drugo še mamo vzel s seboj, pa naj ona vpraša.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Mater samo stari potrebneži so še na tem forumu.....
smile-1.gif

Če se pa za vsak okus kaj najde...

2226206-02-10-09282.jpg

2225318-viseci_resize.jpg

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.423
5.660
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Za janša so samo stare babe, sda premore samo en kup starih bab

Se ti bo Mam'ca sku... boš še vidu
tongue-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.341
7.406
113
Ksz

Tam dela ena bejba okoli 35... vedno v visokih petah in ledet hlacah...pa precej velim dekolte...mogoce kaka kilca prevec...i would call it busty.... sem jo vcasih malo spremljal in sanjaril...
smile-1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ksz

Tam dela ena bejba okoli 35... vedno v visokih petah in ledet hlacah...pa precej velim dekolte...mogoce kaka kilca prevec...i would call it busty.... sem jo vcasih malo spremljal in sanjaril...
smile-1.gif

ta je velik mlajša, študentka verjetno. Do dekolteja nisem prišel ker sem se že pri obrazu stopil. Ta ni mela nobene kilce preveč. Upam da ni dolenjka, sem slišal da so tam sami ubrisani ljudje, poleg koroške.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
A imamo tukaj koga, ki dela v Conradu? kaj mate to eno simpatično bitje za pultom, kaki cuker je to joooj
srce-1.gif
me je kar stopila s svojim nasmeškom

Me drži, da bi še kaj naročil in šel robo še enkrat osebno prevzet...

EDIT: vidm, da se je ovca ali pa kak drug moderatorski patetik poigral z mojim postom in ga "inkognito" spremenil, da je kontekst posta izpadel malo drugačen. Ne bo ti uspelo ubogi revež (kdorkoli že si)
grims-1.gif

Alter.si je padel še en nivo nižje kar se tiče moderiranja, moderatorji so začeli na skrivaj popravljati poste tako, da izpade na koncu čisto nekaj drugega kot si pa sam napisal.

Seveda se pod umetnijo svojega viška intelekta ne upajo podpisat, mogoče jim manjka kakšen jajček ali pa kar oba.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Ne zeli si stajerke ali primorke. Gorenke so adijo pamet, ljubljancanke pa metro.

Tko da upi, da je cefurka al pa kitajka.

z vietnamkami mam dobre izkušnje, tut filipinke in kambodžanke imajo potencial.

Nazadnje urejeno:

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
hysterical-1.gif
potem imate pa premalo izkusenj in/ali prehitro obupate. prav prehitro se zadovoljite s povprecjem.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.519
1.110
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
A imamo tukaj koga, ki dela v Conradu? kaj mate to eno simpatično bitje za pultom, kaki cuker je to joooj
srce-1.gif
me je kar stopila s svojim nasmeškom

Me drži, da bi še kaj naročil in šel robo še enkrat osebno prevzet...

EDIT: vidm, da se je ovca ali pa kak drug moderatorski patetik poigral z mojim postom in ga "inkognito" spremenil, da je kontekst posta izpadel malo drugačen. Ne bo ti uspelo ubogi revež (kdorkoli že si)
grims-1.gif

No potrdim da je res fejst baba :p