CN2011.40 & 2GB limit

him

Pripravnik
5. maj 2008
130
0
16
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
@him

Probaj v nuviju preimenovat AT v gmapprom1.img in na SD kartici v mapi Garmin poimenuj CN v gmapsupp.img pa boš videl če ti bo delalo.
Preveri še kako imaš formatirano kartico.Sd kartica naj bo formatirana na FAT32

BRAVVVOOOOOOOOOOOOOO STARI.

Vsi se lahko zahvalmo temu carju, ki je porušu omejitev, da je nemogoče naložt kravje karte, ki so večje od 2GB na določene nuvije, v mojem primeru 760-ko.

Karte sem naložu po sledečem postopku:

- Na SD kartici sem naredu novo mapo in jo poimenoval Garmin ter vanjo skopiral Garmin City Navigator Europe NT 2011.40 IMG Unlocked mapo in jo poimenoval gmapsupp . Karta je velika 2.06 GB.

- Na nuviju sem v mapo Garmin skopiral AdriaROUTE 3.20 NT Unlocked ter jo poimenoval gmapprom1 (karta je velika 155 MB) in Garmin Adria Topo 2.31 Unlocked ter jo poimenoval gmapprom . Karta je velika 413 MB.

TAKO PROBAJTE na ta način katermu ni delalo do sedaj nič drugega. Upam, da sva oba prispevala kaj v dobro ostalim uporabnikom.

FW mam pa 4.90.

Lp

Stopi

Zelenc'
29. mar 2012
19
0
1
Zdravo,

na svoj stari Nüvi 760 sem naložil ''EUR (2563) City navigator Europe NT 2012.40 [2Gb IMG]''. Prej sem imel naložen CN 2009 in Adria Route. Sedaj mi z novimi in posodobljenimi zemljevidi ne najde določenih naslovov, ki mi jih prej je. Npr. Trg komandanta Staneta v Ljubljani mi sploh ne najde, pa sem poizkusil samo AR in samo CN, sploh ne obstaja ta ulica...

Kakšna ideja, kaj je narobe?

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Prej ti je našlo v AR sedaj ko imaš tazadnjo verzijo 3.30 pa ne več?
Napravo si posodobil preko webupdater na zadnji FW,kjer ti doda možnost,da ti zna čitat dve karti iz SD kartice iz mape Garmin?

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Kolikor sem preverjal za trg Trg komandanta Staneta 4 je na najdi.si zemljevidu vrisana cesta do bajte na navteq zemljevidu je pa ni.

Najdeta jo oba,City Navigator 2012.40 in AdriaRoute 3.30

CN 2012.40

cn.png

AdriaRoute 3.30

adria.png

Stopi

Zelenc'
29. mar 2012
19
0
1
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Prej ti je našlo v AR sedaj ko imaš tazadnjo verzijo 3.30 pa ne več?
Napravo si posodobil preko webupdater na zadnji FW,kjer ti doda možnost,da ti zna čitat dve karti iz SD kartice iz mape Garmin?

Ja, stari AR mi je našel Trg komandanta Staneta, novi pa ne. Tudi novi CN 2012 je ne najde. Posodibl sem FW na zadnjo verzijo. Problem pa je v omejitvi na 2GB (in GArmin ima max 2GB in kartica je tudi 2GB). Sem probal naložit samo CN 2012 na Garmin pa ni našlo, enako z AR 3.3 pa ni delalo. Probal tudi kombinacijo, da sta bila oba zemljevida naenkrat naložena (eden na Garmin, drugi na kartico), pa tudi ne najde.

Kaj je narobe?

Nazadnje urejeno:

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Sem šel še sam gledat, pa Navteq te lokacije še nima v bazi. Bo treba javit na MapReporter.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
@krimec

Kako je nima,če jo pa imaš zgoraj na sliki,kjer sem naredil zajem karte CN in AR na nuviju.

@Stopi

Saj pa nuvi 760 bere karto večjo od 2Gb.
Sedaj lahko daš na 4Gb SD kartico v mapo Garmin CN poimenovan gmapsupp.img in AR poimenovan gmapsup1.img in ti bo obe karti čital iz nje.
Naredi hard reset naprave,očitno se ti je nekje nekaj pomešalo.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
@ popotnik

Mislil sem na lokacijo v MapReporterju, oziroma na zemljevidih na internetu. Sama naprava pa najde ta naslov.
Tudi pri mojem naslovu je ista težava, naprava ga najde, na netu ga pa ni.

Podobne teme