Clio 2013

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Renault-Clio-Carscoop-1.jpg

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Še vedno nisem prepričan. Tudi na cesti ko bom videl ne bom prepričan.

Tile novi copy/paste avti so odlični za roparje: ''Vozil je enega tistih novih Opel... ne, Renault... lahko bi bil tudi Mercedes A...''
hysterical-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.753
15.809
113
golf?
confused-1.gif

...dobr raste tale clio drgač..zdej je že tak kot včasih megane...

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Men Urška Čepin tud ni všeč, pa me ne moti, ker ni in nikoli ne bo moja ...
cheer.gif

ON: prodaja bo odvisna od cene, ne njegovega izgleda. Ker Clio ima vedno dovolj kupcev, še od časov enke naprej.

A ma zadaj "alfa" vrata? Brez kljuk? Al je to 3 vratni model (ne zdi se mi tako).

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.753
15.809
113
sej če pogledaš tipičnega kupca clia, mu je zelo verjetno popolnoma vseeno koliko vrat ima. poceni prevozno sredstvo od točke A do B (ne predaleč) za nezahtevne uporabnike

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Se strinjam.

Sicer pa: kakšne pa so želje zahtevnega uporabnika?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.753
15.809
113
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Sicer pa: kakšne pa so želje zahtevnega uporabnika?

recimo udobje na daljših relacijah, sama dinamika in obnašanje vozila, morda večja moč, tak pogon, kot ti najbolje ustreza, zunanji izgled (morda v takem smislu, da nimaš ravno čisto povprečnega avtomobila ali pa takšnega, ki deluje popolnoma brezoseben), itd... saj vsak ve, kaj mu je točno pomembno pri avtomobilu. enim je to sama dosega cilja, drugim pa še kako se doseže ta cilj.....

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Torej je definicija nezahtevnega voznika: pogon na prednji kolesi, do max 100 konj ?

Glede zunanjosti avtomobila: vozim avto, ki je včasih (pred cca.10 leti) nekako izstopal iz monotone sivine, danes pa je samo še kup pleha. Če hočeš izstopat, si moraš ubost PT Cruiserja al pa staro Multiplo. Dacia ne pali več, jih je preveč
wink-1.gif

No, tud kak porš, lambo, konigsegg, fefafi etc. ne bi bili slabi, ampak imajo samo 1 napako (več napak, združenih v eno ciljno)

Ne me narobe razumet, ampak avto je v osnovi res namenjen potovanju od točke A do B. In tale Clio bo (verjetno) ravno dovolj udoben, da se bo dalo peljat 500 km daleč. Za vse ostalo pa uporabiš letalo
evil.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.753
15.809
113
ma to je taka zanimiva tematika, definicija zahtevnega in nezahtevnega voznika...razlike so pa očitne in nezahteven voznik običajno ne zna cenit oz. mu je vseeno za vse bonbončke, katere ti nudi avto, da se bolj uživa v vožnji in ni ta le nujno zlo, katerega je treba dati "čez", da nekam prideš
grin1.gif

kar se zunanjosti tiče tudi nisem ciljal izklučno na (verjetno) drago eksotiko ampak pač tko...da ne kupiš ravno golfa, cliota, passata, punta....

jaz sam sebe smatram za zahtevnega voznika in nikoli nebi bil zadovoljen s cliotom pa tudi če bi stal nov 4-5k€. kupil ga nebi nikoli, razen, če mi finance drugega nebi dovoljevale, potreboval pa bi nekaj na 4ih kolesih za šiht. pa s tem zdej nočem povedat, da hočem imeti npr. izključno bmwja ali pa kaj v temu smislu.....

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
RS najbrz ne bo vec NA? Najbrz kavni mlincek in neko prisilno polnenje, kot pri vseh konkurentih...

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
A bi lahko kdo podal kakšne bolj uporabne informacije, npr. kdaj se bo nov model clia začel prodajati, kakšna bo paleta motorjev ipd.
smile-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik Ausc pravi:
RS najbrz ne bo vec NA? Najbrz kavni mlincek in neko prisilno polnenje, kot pri vseh konkurentih...

Je že čas za to, glede na to, da sem se z 1.6 THP peljal do 160 km/h vštric z RS-om, ki ima 45 konjev več.
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Matey pravi:
sej če pogledaš tipičnega kupca clia, mu je zelo verjetno popolnoma vseeno koliko vrat ima. poceni prevozno sredstvo od točke A do B (ne predaleč) za nezahtevne uporabnike

Zahteven uporabnik pa se nervira s tem, kaj poreče ulica, če kupi s premalo konji?
smile-1.gif

Tudi nezahtevnemu je pomemben vsaj izgled, sicer bi si vsi kupovali Škode.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
uradno bo predstavljen septembra v Parizu, verjetno se takrat začne prodaja - nove mašine

tce 90 - 900ccm 90KM 3 valje 4.3 poraba
tce 120 - 1200 ccm 120KM
energy dci 90 - 1500ccm 90KM 3.2 poraba

Nazadnje urejeno: