CLIMA sprej - Je to nateg, ali pa to res deluje?

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
To čistilo se prodaja v vseh večjih trgovinah. Je pa točno ta, ki je na sliki. Samo ne vem od kje jim redna cena 19, 25?! Jaz sem jo kupil po redni ceni za malo manj kot 10. Aja pa ne da se na sedež ampak med sedeže:=)

Nazadnje urejeno:

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Kupil danes v intersparu ta sprej, identični. Cena slabih 9 evrov
smile-1.gif

Sem ga tudi že uporabil. Vozniški zic daš maks, naprej ( da je zadaj več prostora ), piksno daš na tla zadaj za voznika in aktiviraš in bejži hitro stran.
Pred tem daš klimo na minimalno temperaturo, odpreš vse reže pri ventilaciji in obvezno notranje kroženje.

Avto sedaj luftam že celo popoldne, pa je vonj še kar prisoten.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Laufal je v leru s klimo na max 15 minut.

Sem ga pa dolgo luftal, ker je bil še vedno tak redek vonj prisoten.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ksz:

Torej, kot rečeno, kupil in spraznil od Sonaxa to čudo. Dva dni kasneje, še vedno prismrdi, ko se klima vžge. Res pa da je fonj milejši.
Mogoče bo treba še enkrat ponoviti postopek
smile-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
ksz:

Torej, kot rečeno, kupil in spraznil od Sonaxa to čudo. Dva dni kasneje, še vedno prismrdi, ko se klima vžge. Res pa da je fonj milejši.
smile-1.gif

ewo tud jst sm ga enkrat spucu s tem in je bil nekak isti rezultat, sm pa začeu prakticirat da rečmo 200 metrov preden se vstavim in ugasnem avto, izklopim klimo da vsaj delno posuši kondenz itd in je kar velka sprememba, ne smrdi več
wink-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.380
5.656
113
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
ksz:

smile-1.gif

Na servisu smo mel ene take spraye......k so nardil "aktivno" peno........si dubu zravn cca 30cm cevko....in si lepo ugasnu vse......dal cevko čez zračnike not v kanal.....naspreyu kanale da je začela pena vn lezt....mal počaku....pol pa ventilacijo na max da je spihal vn utekočinjeno peno....